Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Νέα στοιχεία για την 44χρονη που αγνοείται – Τι δείχνει κάμερα ασφαλείας

Συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό της 44χρονης που αγνοείται για 6η ημέρα και συγκεκριμένα από το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν άφησε το παιδί της στο σχολείο.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεως από τον 67χρονο κτήτορα του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, ενώ όπως προκύπτει το επισκεπτόταν τακτικά.

Υπενθυμίζεται ότι το ησυχαστήριο αυτό δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου. Ο συγκεκριμένος ιερός ναός, όπως ξεκαθαρίζει η Μητρόπολη, αποτελεί κτίσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικοδομήθηκε χωρίς να έχει δοθεί άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της dimokratikis, στις 16:00 της Δευτέρας -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Αφού περασε από ένα γεφυράκι που βρίσκεται στην έξοδο του χωριού, άλλαξε κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.

Ηδη στην περιοχή όπου εθεάθη για τελευταία φορά η 44χρονη, ξεκίνησαν έρευνες από ειδικά κλιμάκια με τη συμμετοχή και ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών.

Όπως προέκυψε από καταθέσεις μαρτύρων, η 44χρονη μιλούσε στο τηλέφωνο μετά την αναχώρησή της από το ησυχαστήριο ενώ το στίγμα του χάθηκε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η επίθεση στον 21χρονο το μεσημέρι της Πέμπτης σημειώθηκε στην Πλατεία Βικτωρίας και όχι σε σταθμό του Μετρό, αναφέρει ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, με αφορμή δημοσιεύματα. Η ανακοίνωση της...

ΔΙΕΘΝΗ

Παρά τις προσπάθειες και των δύο πλευρών να υποβαθμίσουν το γεγονός, το ισραηλινό χτύπημα σήμερα στο Ιράν δείχνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκειμένου να «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη...

ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για την επικείμενη κακοκαιρία» δήλωσε στο ΕΡΤNews ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ενώ τόνισε προτεραιότητα είναι...