Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Αρκετές βροχές την Πέμπτη – Χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές (video)

Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη δυτική Ελλάδα τις επόμενες ώρες ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα νότια Επτάνησα όπου οι βροχοπτώσεις θα είναι πολύ έντονες.
Τη νύχτα θα χιονίσει πολύ στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, στη δυτική Μακεδονία, στην ορεινή-ημιορεινή πλευρά των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, και στην Ευρυτανία.
Μέσα στην ημέρα οι βροχές θα κινηθούν ανατολικά-βορειοανατολικά επηρεάζοντας τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, ενώ από αργά τη νύχτα θα υπάρξει βελτίωση.

Η Αττική θα έχει από το πρωί σύννεφα κατά διαστήματα αυξημένα και τοπικές βροχές. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξει ένα πέρασμα από δυνατές μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.
Οι άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 5 με 6 -πρόσκαιρα και 7- μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Κεντρική Μακεδονία προς το ξημέρωμα θα ξεκινήσουν κάποιες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε χιονοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ το βράδυ θα παρουσιάσουν ύφεση και οι όποιες χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται σε πιο ορεινά τμήματα.
Οι άνεμοι βόρειοι στα 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 2 με 5 βαθμούς Κελσίου.

Βελτίωση του καιρού θα έχουμε το Σαββατοκύριακο αλλά με τσουχτερό κρύο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Μια κοινή αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αυστραλίας, είναι από το πρωί της Τετάρτης σε εξέλιξη....

ΕΛΛΑΔΑ

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, το κόμμα των Σπαρτιατών αποκλείεται από τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Οι 11 δικαστες...

ΔΙΕΘΝΗ

«Σήμερα, θυμόμαστε τις ζωές που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του Meds Yeghern- της γενοκτονίας των Αρμενίων-και επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας να μην ξεχάσουμε ποτέ»...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά», επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Αστυπάλαια, όπου περιοδεύει στα νησιά του Αιγαίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε σκληρή...