Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η ηθοποιός των «24» και «Runaways» Annie Wersching

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η ηθοποιός Annie Wersching, γνωστή από τον ρόλο της πράκτορος του FBI Renee Walker στη σειρά “24” και από τη φωνή της Tess στο βιντεοπαιχνίδι “The Last of Us”.

Η Wersching απεβίωσε το πρωί της Κυριακής στο Λος Άντζελες μετά από μάχη με τον καρκίνο, δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο Associated Press. Το είδος του καρκίνου δεν διευκρινίστηκε.

Ο Neil Druckmann, ο οποίος δημιούργησε το “The Last of Us”, έγραψε στο Twitter ότι “Μόλις χάσαμε έναν όμορφο καλλιτέχνη και άνθρωπο. Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη. Οι σκέψεις είναι με τους αγαπημένους της”.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σεντ Λούις του Μιζούρι, η Wersching εμφανίστηκε σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές κατά τη διάρκεια της καριέρας της που διήρκεσε δύο δεκαετίες.

Η πρώτη της συμμετοχή ήταν στο “Star Trek: Enterprise” και στη συνέχεια θα είχε επαναλαμβανόμενους ρόλους στην έβδομη και όγδοη σεζόν του “24”, στο “Bosch”, στο “The Vampire Diaries”, στο “Runaways” της Marvel, στο “The Rookie” και, πιο πρόσφατα, στη δεύτερη σεζόν του “Star Trek: Picard” ως βασίλισσα των Μποργκ.

Επίσης, παρείχε τη φωνή και την απόδοση της Tess για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι “The Last of Us”.

Η Wershing διαγνώστηκε με καρκίνο το 2020, σύμφωνα με το Deadline, και συνέχισε να εργάζεται. Επιβιώνει από τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Stephen Full, και τρεις γιους. Την Κυριακή δημιουργήθηκε μια σελίδα GoFundMe για την υποστήριξη της οικογένειας.

Η ηθοποιός Abigail Spencer, η οποία εμφανίστηκε με την Wersching στην sci-fi σειρά “Timeless”, έγραψε στο Twitter: “Σε αγαπάμε Annie Wersching. Θα μας λείψεις πολύ”.

Πηγή: AP

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Επανειλημμένες συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές σημάδεψαν χθες Δευτέρα μια ημέρα μαζικών κινητοποιήσεων στην Αργεντινή για την «κατάσταση επισιτιστικής έκτακτης ανάγκης» κι εναντίον...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόλις το 30% των φορολογουμένων που προσέφυγαν πέρυσι στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ), προκειμένου να μειώσουν τις φορολογικές τους παραβάσεις, δικαιώθηκαν, ενώ περίπου το...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι συνομιλίες ενόψει της κήρυξης ανακωχής ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, που θα συνοδεύεται από την απελευθέρωση ισραηλινών ομήρων...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση των εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στη 1.30μμ στα πλαίσια απόφασης του σωματείου εργαζομένων που στηρίζει και η ΕΙΝΑΠ, με...