Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Λημναίος, Automotive Managing Editor του SPORT24, εντάσσεται στο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα

Ο Γιάννης Λημναίος, Automotive Media Manager του SPORT24, είναι ένας από τους έξι καταξιωμένους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου οι οποίοι εντάχθηκαν στο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” (ΑτΧ). Έχοντας μακρά εμπειρία στη δημοσιογραφία αυτοκινήτου, την οποία υπηρετεί από το 2002, ο Γιάννης Λημναίος έχει αναλάβει το ρόλο του Automotive Managing Editor στο SPORT24 από τον Οκτώβριο του 2021.

Ενδεικτικό της αυξανόμενης απήχησης του θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, είναι το γεγονός ότι φέτος υπήρξε μια άνευ προηγουμένου πληθώρα αιτήσεων/υποψηφιοτήτων για ένταξη θεσμό.

Στην πρώτη Γενική Συνέλευσή του ΑτΧ για το 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στα Γραφεία της ΕΣΗΕΑ (αίθουσα «Γεώργιος Αναστασόπουλος»), αποφασίσθηκε, ως κυρίαρχο ζήτημα της ημερήσιας διάταξης, η εγγραφή νέων μελών, μετά από τη σχετική ψηφοφορία και βάσει του Καταστατικού, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις που προέκυψαν μετά την πρόσφατη αποχώρηση ως αγαπητών συναδέλφων – εκλεκτόρων, λόγω συνταξιοδότησης & ορίου ηλικίας.

Συγκεκριμένα, στο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα εντάσσονται (με αλφαβητική σειρά) οι δημοσιογράφοι:

  1. Αποστολόπουλος Χρήστος
    (περιοδικό 4 Τροχοί, Αρχισυντάκτης www.4troxoi.gr)
  2. Γιαννούλας Νίκος
    (gazetta.gr, Διευθυντής gmotion by gazzetta)
  3. Καλογερόπουλος Γιάννης
    (motorone.gr, Αρχισυντάκτης)
  4. Λημναίος Γιάννης
    (όμιλος 24media, Automotive Managing Editor SPORT24)
  5. Σαλούρος Μανώλης
    (περιοδικό 4 Τροχοί, www.4troxoi.gr, Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΥΔΑΜ)
  6. Τσιγκρής Γιάννης
    (motorone.gr, head of content production)

Πριν από τη συνεδρίαση, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου Χρήστου Φωτιάδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το ΔΣ και τα μέλη του θεσμού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο θεσμός Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, με ιστορία 16 ετών, εξελίσσεται διαρκώς και ανανεώνεται, επιδιώκοντας να είναι δραστήριος και συμμέτοχος στα δρώμενα του κλάδου του αυτοκινήτου στη χώρα μας. Ενισχυμένο πλέον, το ΑτΧ συνεχίζει την αναδιοργάνωσή του, με επόμενο βήμα την αναθεώρηση/ανανέωση του καταστατικού του.

Σε μια περίοδο ομολογουμένως δύσκολη για όλους, λόγω των επιπτώσεων από τις γεωπολιτικές κρίσεις και την πανδημία που προηγήθηκε, αυτό που προέχει είναι η ενότητα και η κοινή προσπάθεια, ώστε να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όσον αφορά τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται, διεθνώς, γύρω από την αυτοκίνηση.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Renault Clio, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα πόλης, έχοντας συμπληρώσει 5 γενιές. Τώρα, με πλήρως αναβαθμισμένο και σύγχρονο στυλ, εφευρίσκει εκ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μαζί με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper και το ισχυρό MINI John Cooper Works Countryman ALL4, η MINI παρουσιάζει τη νέα γενιά μοντέλων της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV αυτοκίνητο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Mazda και θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Σε αυτήν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ήταν το 9ο και είχε τον πλέον διεθνή χαρακτήρα από κάθε άλλη φορά, ήταν αφιερωμένο σε αυτήν ακριβώς...