Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Φολέγανδρος: Η στιγμή της ανάσυρσης της Γαρυφαλλιάς

Σοκάρουν οι εικόνες από την ανάσυρση του πτώματος της 26 Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Φολέγανδρο, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται οι πρώτες προσπάθειες λουόμενων αλλά και στελεχών του λιμενικού να πάρουν το σώμα της άψυχης κοπέλας από τα βράχια στην παραλία Λυγαριά στην Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που εντόπισε το πτώμα ήταν ένας Αμερικανός τουρίστας από το Χιούστον του Τέξας μαζί με την κόρη του.

Ο ίδιος κατέθεσε πως είδε το σώμα της να επιπλέει στο νερό. Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής που την εξέτασε είπε πως η Γαρυφαλλιά βρέθηκε ζεστή και πως αν είχε γίνει ανάνηψη 10 -15 λεπτά νωρίτερα, πιθανότατα να είχε σωθεί.

Οι λιμενικοί, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο, προσπάθησαν για αρκετή ώρα να περισυλλέξουν το κακοποιημένο από τα χτυπήματα σώμα της Γαρυφαλλιάς. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις ανακριτικές αρχές και ο αρχικελευστής του λιμενικού της Φολεγάνδρου, ήταν 16:30 το απόγευμα, όταν ενημερώθηκαν από τη δήμαρχο του νησιού ότι στην παραλία Λυγαριά βρισκόταν νεκρή μια κοπέλα.

Ο 30χρονος δολοφόνος κατηγόρησε την νεκρή 26χρονη όχι μόνο για τα όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά και για παλαιότερα, υποστηρίζοντας πως εκείνος ήθελε να διακόψει τη σχέση αλλά εκείνη επέμενε να μην το κάνει. Για τον φόνο της 26χρονης είπε ότι το έκανε επειδή… τον κορόιδευε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί στην Πάρο και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist της κατηγορίας κάτω...

ΕΛΛΑΔΑ

«Να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αναζωογόνηση της πολιτικής διαδικασίας και την υλοποίηση της λύσης των δύο κρατών στη Μέση Ανατολή»,...

ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένοι, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι, έτσι περιγράφονται από αστυνομικές πηγές οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου που προκάλεσαν τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας ότι από σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024 έως και...