Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αναρρώνει μετά από εισαγωγή του σε νοσοκομείο για πνευμονία

Ο 73χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ φέρεται να νοσηλεύτηκε με πνευμονία αυτήν την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του οικογενειακού του ταξιδιού στο Μεξικό όπου πήγε για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της συζύγου του Αλεχάντρα Σίλβα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με λοίμωξη των πνευμόνων αφότου εισήχθη σε νοσοκομείο κοντά στο εξοχικό τους στο Nuevo Vallarta.

Ο Γκιρ λέγεται ότι υπέφερε από βήχα πριν από το ταξίδι, όπου η υγεία του φέρεται να επιδεινώθηκε τόσο πολύ που ένιωσε την ανάγκη να αναζητήσει ιατρική φροντίδα.

Ο σταρ φέρεται να πέρασε μία νύχτα στο νοσοκομείο, όπου έλαβε θεραπεία για την ασθένειά του.

Από τότε ο Γκιρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η υγεία του βελτιώνεται, σύμφωνα με τις πηγές του πρακτορείου.

Φέρεται να του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του καθώς αναρρώνει από τη λοίμωξη εκτός νοσοκομείου.

Η Σίλβα, Ισπανίδα δημοσιογράφος και μακροχρόνια οικογενειακή φίλη του Γκιρ, τον παντρεύτηκε το 2018 στο τεράστιο ράντσο του στα βόρεια της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι έχει έκτοτε αποκτήσει μαζί δύο γιους – τον Αλεξάντερ, τεσσάρων ετών, και έναν δίχρονο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Και τα δύο παιδιά συνόδευσαν το ζευγάρι στο τελευταίο τους ταξίδι στο Μεξικό, κατά τη διάρκεια του οποίου η Σίλβα αποκάλυψε ότι και οι τέσσερις ήταν προσφάτως άρρωστοι.

Την Πέμπτη έγραψε στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για τα γενέθλια… μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες που όλοι ήταν άρρωστοι στην οικογένειά μας σήμερα επιτέλους νιώθω πολύ καλύτερα! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη [καρδιά] Την επιστρέφω όλη σε εσάς!».

Πριν από τη σχέση του με τη Σίλβα, ο Γκιρ ήταν παντρεμένος με το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 1990 Σίντι Κρόφορντ και το κορίτσι του Μποντ Κάρεϊ Λόουελ.

Την εποχή που ξεκίνησε το ειδύλλιό τους το 2015, ο Γκιρ και η Σίλβα βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου με τους προηγούμενους συζύγους τους.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλιβερές και δυσάρεστες χαρακτήρισε τις εικόνες από το επεισόδιο μεταξύ βουλευτών χθες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης σε συνέντευξή του στο...

ΔΙΕΘΝΗ

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς είπε στο Associated Press ότι το κίνημα είναι έτοιμο να συμφωνήσει σε μια εκεχειρία 5 ετών ή περισσότερο με το Ισραήλ και ότι...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έχουμε προσπαθήσει να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανατιμήσεις της σοκολάτας, είναι πολύ δύσκολο, λόγω του ότι έχουν αυξηθεί το κακάο, η κακάομάζα...

ΔΙΕΘΝΗ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη το σχέδιο ανάπτυξης έξι δισεκατομμυρίων ευρώ για τα Βαλκάνια που ανακοινώθηκε το φθινόπωρο, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι για να...