Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Tέμπη: Eξακολουθεί και δίνει μάχη για τη ζωή του ο 20χρονος Γεράσιμος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, συνεχίζει να δίνει πάρα πολύ σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο εικοσάχρονος Γεράσιμος, ο εικοσάχρονος φοιτητής από το Βόλο.

Οι γιατροί κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό, στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του, όλες αυτές τις μέρες και μαζί με τις προσευχές τις δικές τους, ενώνουμε και τις προσευχές και τις ευχές όλων μας, για να βγει νικητής ο Γεράσιμος από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Είναι ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού, ο οποίος εκσφενδονίστηκε κυριολεκτικά από το παράθυρο του βαγονιού την ώρα της σύγκρουσης. Τώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχουμε δύο νέες γυναίκες, την 26χρονη Δάφνη, η οποία αποσωληνώθηκε και είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς και την 23χρονη Αλίσια, η οποία παραμένει διασωληνωμένη. Άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

Εν τω μεταξύ, ο σταθμός στη Λάρισα όλες αυτές τις ημέρες εντελώς είναι κλειστός. Η σιωπή είναι εκκωφαντική στο σταθμό και η ερημιά επίσης.

Ο εικοσάχρονος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι και αυτό γιατί την ώρα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το βαγόνι. Το βρήκαν σε αρκετή απόσταση οι διασώστες από τις σιδηροδρομικές γραμμές και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της πτώσης.

Δεν βλέπεις και βλέπεις κάποιες λαμαρίνες, έτσι είσαι και από το σοκ. Δεν ξέρεις και πολύ καλά τι ακριβώς θα συμβεί εδώ. 3 μέτρα φοβόμαστε πολύ τη θάλασσα. Είναι σε ένα βράχο, ανεβαίνεις σε τρία μέτρα κάτω, βλέπεις καθαρά μέρα φως. Αλλά ας μην βουτήξω τώρα μέσα στο βράδυ με το σοκ με αυτά να πηδήξει τρία μέτρα. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα πάντα είναι έτοιμα στην Αρχαία Ολυμπία για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και την έναρξη της λαμπαδηδρομίας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που θα γίνουν το καλοκαίρι...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε «απεργιακό κλοιό» θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Ειδικότερα, χωρίς Μετρό και...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε οπτικό υλικό φαίνεται 69χρονη γυναίκα να κινείται στο σκοτάδι και στη συνέχεια να πετάει σε κάδο απορριμμάτων 4 κουταβάκια. Κάτοικος της περιοχής άκουσε...

ΔΙΕΘΝΗ

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ θα διεξαχθούν εντός της εβδομάδας ψηφοφορίες επί τεσσάρων χωριστών νομοσχεδίων για τη χορήγηση αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία...