Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Αναζητείται ο δράστης με το πυροβόλο όπλο που επιτέθηκε σε 16χρονους

Μυστήριο καλύπτει τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι, ενώ ως δράστης περιγράφεται αλλοδαπός με πυροβόλο όπλο που αναζητείται. Ενας ακόμη 16χρονος, φίλος του τραυματία, βρισκόταν στο σημείο και είδε τον άγνωστο να βγαίνει από αυτοκίνητο και να πυροβολεί.

Στο Ασκληπιείο Βούλας διακομίστηκε με ιδία μέσα ο ένας από τους δύο νεαρούς με διαμπερές τραύμα στο πόδι. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σχετικά άμεσα αναμένεται να πάρει και εξιτήριο.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που βασίζεται σε μαρτυρίες από τις οικογένειες των παιδιών, τα παιδιά ούτε είχαν προστριβές, ούτε είχαν δεχθεί και απειλές.

Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να ληφθεί η κατάθεση του 16χρονου που έχει δεχτεί τα πυρά του άγνωστου, ο οποίος και αναζητείται.

Το περιστατικό καταγράφηκε μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με την κατάθεση συγγενούς του ενός παιδιού, οι δύο φίλοι γύρναγαν από βόλτα όταν από αυτοκίνητο με μαύρα φιμέ τζάμια βγήκε αλλοδαπός μιλώντας κάποια ξένη γλώσσα. Ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί, έτσι ξαφνικά.

Αυτο που επισημαίνει συγγενής του παιδιού είναι ότι τον έπιασε από τον ώμο και στα αγγλικά του είπε έλα, προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα δύο παιδιά σε κατάσταση σοκ προσπάθησαν να φύγουν. Κρύφτηκαν μάλιστα, σε ένα οικόπεδο και τότε επικοινώνησαν με τους γονείς τους. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, εντόπισαν έναν κάλυκα 9 χιλιοστών, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, ωστόσο για τα άτομα αυτά δεν προέκυψε κάτι και αφέθησαν ελεύθερα.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέφτει σήμερα η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται σήμερα, μετά από διαδικασία 14 μηνών, περίπου 100 συνεδριάσεις, την εξέταση περίπου 60 μαρτύρων, την αξιολόγηση των θέσεων της...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου, (Β’ Χαιρετισμοί) σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μάρκου επισκόπου Αρεθουσίων, Μαρτύρων Κυρίλλου διακόνου και των συν αυτοίς παρθένων και ιερωμένων. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει σήμερα. Άγιος...