Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο του Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κ. Χρυσάγη

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνου Χρυσάγης, κατά τη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 38ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το δυστύχημα, όπου αναφέρεται πως θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετά από 13 ανενεργά χρόνια, η δεξαμενή Νο 3 (AFRAMAX), η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή της χώρας, τέθηκε ξανά σε πλήρη λειτουργία. Σημειώνεται ότι η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους πρώτους του υποψηφίους για τη διαδικασία των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών στις 14 Απριλίου, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεδριάσει στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργικό συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης είναι: – Εισήγηση...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομιλία του στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας εξαπέλυσε μέσα από ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κάνοντας λόγο για...