Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Υποχώρηση των φαινομένων με κρύο – Άνοδος της θερμοκρασίας από Παρασκευή

Σταδιακή βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα με τα φαινόμενα να επιμένουν μόνο στα ανατολικά και τα νότια. Οι βοριάδες θα ταλαιπωρήσουν το νότιο Αιγαίο και την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη ανεβαίνει και πάλι το θερμόμετρο, καθώς ο ήλιος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι και το Σάββατο.

Την Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος θα έχει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, καθώς οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι ισχυροί, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν μην ξεπερνώντας τα 6 μποφόρ με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν βοριάδες στα 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, μέχρι τους 14 με 16  βαθμούς, με φαινόμενα τοπικού παγετού στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική θα έχει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι τα 6 μποφόρ με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις με ήλιο. Οι ισχυροί βοριάδες γρήγορα μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη θα έχει αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα με λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο θα φτάσει τους 15 βαθμούς στα βόρεια και μέχρι τους 18 στα κεντρικά και δυτικά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα διατηρηθούν οι καλές καιρικές συνθήκες με το θερμόμετρο σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Από το Σάββατο το απόγευμα φαίνονται σποραδικές βροχές στα δυτικά, που την Κυριακή και την Δευτέρα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές αυτής της Κυριακής εισέρχεται η Τουρκία, με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να συγκεντρώνουν τη δύναμη...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook βίντεο του iSYRIZA σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη υπό τον τίτλο «Τέμπη:...

ΔΙΕΘΝΗ

Τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 28 προκάλεσαν ρωσικά πλήγματα, κυρίως στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, ωθώντας το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανάρτησή της στην ψηφιακή πλατφόρμα Χ η Βούλα Κεχαγιά, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ενόσω η συζήτηση για την πρόταση...