Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος – Διαψεύδει και η ΕΛΑΣ τους ισχυρισμούς των Τούρκων: Δεν υπήρξε εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων

Μετά το υπουργείο Εξωτερικών, τώρα και η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει τους τουρκικούς ισχυρισμούς για επεισόδιο με νεκρό από πυροβολισμούς από την ελληνική πλευρά στον Έβρο.

Η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει πως δεν υπήρχε εμπλοκή των ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό και διαψεύδει τα όσα έχουν αναπαράγει τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα τουρκικών μέσων που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες, ανακοινώνεται ότι δεν υπήρξε εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο σε αυτά περιστατικό στον Έβρο».

Η διάψευση του ΥΠΕΞ

Απάντηση στους τουρκικούς ισχυρισμούς για περιστατικό με νεκρό από πυροβολισμούς στην τουρκική πλευρά των συνόρων δίνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μετά από πληθώρα τουρκικών δημοσιευμάτων αλλά και την κίνηση της Άγκυρας να προχωρήσει σε διάβημα και να καλέσει για εξηγήσεις την Επιτεραμμένη της ελληνικής πρεσβείας στην τουρκική πρωτεύουσα, το ελληνικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για ισχυρισμούς οι οποίοι απορρίπτονται στο σύνολό τους.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Η Επιτετραμμένη στην Άγκυρα, κατόπιν σχετικών οδηγιών, απαντώντας σε σχετικό έκτακτο διάβημα στο οποίο κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, απέρριψε στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις σχετικά με φερόμενο περιστατικό στον Έβρο.

Επεσήμανε στην τουρκική πλευρά την υποχρέωση της τελευταίας να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει την δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή καταδικάστηκε από Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, κατά τη διάρκεια...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην πλήρη πάταξη του φαινομένου της διαφθοράς που καταγραφόταν επί χρόνια στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, αναμένεται να οδηγήσει η χρήση των σχετικών...

ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.), στην οποία συμμετέχουν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης και ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 21-4-2024 θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,...