Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που είχε βάλει τη νεκρή θεία του σε μπαούλο

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέας κρίθηκε ο 56χρονος, που κατηγορείται ότι είχε βάλει τη νεκρή θεία του σε μπαούλο, στο χωριό του Πωγωνίου, για τρεις μήνες για να εισπράττει τη σύνταξή της.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 56χρονος πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι για να απολογηθεί, μετά και την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε ο δικηγόρος του.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο συνήγορός του ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είναι σε κατάσταση σύγχυσης. Ωστόσο, επέμεινε ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο της 69χρονης θείας του, η οποία έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτημα. Η υπεράσπιση έχει ζητήσει να διεξαχθεί ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και το αίτημά του έχει γίνει αποδεκτό.

Ο 56χονος συνελήφθη στις 31 Ιουλίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στο υπόγειο του σπιτιού στο μικρό χωριό του Δήμου Πωγωνίου όπου συγκατοικούσε με την 69χρονη θεία του οι αστυνομικοί το πρωί της 30ης Ιουλίου βρήκαν τη σορό της άτυχης ηλικιωμένης σε επιμελώς στεγανοποιημένο μπαούλο στο υπόγειο της οικίας.

Ο 56χρονος από την πρώτη στιγμή αρνούνταν την όποια εμπλοκή του με τον θάνατο της θείας του και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη και θέλοντας να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της όπως συνήθιζε να κάνει πηγαίνοντας με την κάρτα ανάληψης σε κοντινό μεγάλο χωριό που διαθέτει ΑΤΜ, έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με μία και μόνο αίτηση στην Ενιαία Πύλη Ψηφιακής Πρόσβασης στην Κοινωνική Προστασία ο πολίτης θα αιτείται για όλα τα επιδόματα και παροχές που...

ΕΛΛΑΔΑ

Αποδομήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου, συμμορία τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ανηλίκων...

ΕΛΛΑΔΑ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου με κουρδικές ρίζες ( γεν.1996 ) μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Γ.Ν. Γεννηματάς ύστερα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι...