Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Μία ολόκληρη γειτονιά κατέληξε στα κρατητήρια μετά από καβγά

Απίστευτο: Μία ολόκληρη γειτονιά κατέληξε στα κρατητήρια μετά από καβγά

Αυτό που συνέβη στην Μαγνησία μόνο σε παλιά ελληνική ταινία θα μπορούσαμε να το δούμε. Μία ολόκληρη γειτονιά κατέληξε στο κρατητήριο!

Οι σκηνές ήταν απίστευτες αφού γονείς, παιδιά, μικροί και μεγάλοι φόρεσαν χειροπέδες για θέματα γειτονίας και καθαριότητας. Το περιστατικό συνέβη Ευξεινούπολη στη Μαγνησία, μεταξύ δύο οικογενειών, Ελλήνων και Βουλγάρων γειτόνων.

Ειδικότερα όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr συνελήφθη 57χρονος Έλληνας και οι δύο κόρες του ηλικίας 25 και 27 ετών καθώς επίσης ένας 35χρονος Βούλγαρος, η 41χρονη ομοεθνής σύζυγός του και η 18χρονη κόρη τους.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι εξύβρισε τον 35χρονο Βούλγαρο ενώ οι δύο κόρες του κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και ότι προκάλεσαν φθορές στην είσοδο των γειτόνων.

Ο 35χρονος Βούλγαρος κατηγορείται ότι απειλούσε τον 57χρονο και τις κόρες του, ενώ η 41χρονη Βουλγάρα κι η 18χρονη κόρη τους, κατηγορούνται ότι απείλησαν, εξύβρισαν και προκάλεσαν απλές σωματικές βλάβες στις δύο κόρες του 57χρονου. Οι δύο οικογένειες συνελήφθησαν και μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ