Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Αιγαίο αποχαιρετά τον ήρωά του – Το απόγευμα κηδεύεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Το Αιγαίο αποχαιρετά τον ήρωά του – Το απόγευμα κηδεύεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στο ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης θα ψαλεί σήμερα Πέμπτη στις 4:30 το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

H κηδεία του 44χρονου θα γίνει με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην απόφαση του αυτή κατέληξε η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του. Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».

Ας σημειωθεί ότι η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.

Στην εξόδιο ακολουθία του «ήρωα του Αιγαίου» θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ενώ έχει ανακοινωθεί και η παρουσία του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.

Στον εκλιπόντα θα αποδοθούν τιμές εν ενεργεία αξιωματικού, ενώ θα παραστεί η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος

Μεσίστιες οι σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Λέσβο προς τιμήν του Κ. Παπαδόπουλου

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, μεσίστιες θα κυματίζουν σήμερα οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στη νήσο Λέσβο προς τιμή του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εμβληματικός άνθρωπος του Αιγαίου, ο 44χρονος υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Κυριάκος Παπαδόπουλος, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προχθές, από ανακοπή καρδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι Έλληνες θρηνούν τον ήρωα του Αιγαίου που έσωσε χιλιάδες πρόσφυγες», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του Reuters για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον αξιωματικό...