Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφαγε σουβλάκι και κατέληξε στην εντατική! – Σάλος στην Κρήτη

Έφαγε σουβλάκι και κατέληξε στην εντατική! – Σάλος στην Κρήτη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη με ένα σουβλάκι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost.gr, ένας 28χρονος άνδρας στραβοκατάπιε το σουβλάκι που έτρωγε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Εντατική, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Όλα έγιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο 28χρονος την ώρα που έτρωγε μαζί με την παρέα του, στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει πανικός. Όσοι βρέθηκαν κοντά του προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες οι οποίοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr ο 28χρονος εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Mε τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα δύο άτομα από το Λασίθι, ένας 52χρονος άντρας και μία 42χρονη γυναίκα, οδηγήθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κρήτη μεταβαίνει αύριο Δευτέρα 22/4 ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να παραστεί στην έναρξη της άσκηση αντισεισμικής προστασίας...

ΕΛΛΑΔΑ

Δύο από τα σημαντικότερα έργα εγχώριων ηλεκτρικών διασυνδέσεων, της Κρήτης και των Κυκλάδων ολοκληρώνονται το 2025. Ακολουθούν τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού...