Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Στη διπολική διαταραχή του δράστη αποδίδει τη δολοφονία ο δικηγόρος του

Για χρόνια σοβαρή ψυχασθένεια επιμένει ο δικηγόρος του 30χρονου γυναικοκτόνου, Γιαννης Βλάχος, αποδίδοντας τα κίνητρα της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο στη διαταραχή του δράστη.

«Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε υπεύθυνα στοιχεία που δεν υφίστανται και δεν είναι καθόλου υπεύθυνη η στάση του ιατροδικαστή να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την έκθεση σου πριν ακόμα τα πάρουν υπόψιν του οι ανακριτικές αρχές η η υπεράσπιση» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Έχω χαρτιά ότι το 2015 στο νοσοκομείο των Αγ. Αναργύρων βεβαιώθηκε ότι ο 30χρονος πάσχει από διπολική διαταραχή. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στα δεδομένα της κοινωνικής και ατομικής ζωής. Υπάρχουν οι ψυχασθενείς δίπλα μας, υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι ψυχασθένειες δημιουργούν καταστάσεις επικίνδυνες και για τους ίδιους αλλά και για τρίτους» δήλωσε ο δικηγόρος.

«Δεν έχει νόημα να καταδικάζουμε συλλήβδην, όσο αποτρόπαιο και να είναι μια πράξη η οποία διαπράχθηκε, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι άρρωστο».

Όσον αφορά τις πληροφορίες περί απόπειρας αυτοκτονίας, ξεκαθαρίζει πως ο 30χρονος υπέστη ένα περιστατικό απώλειας συνείδησης το οποίο διαγνώστηκε από τον νευρολόγο γιατρό ως πτώση επιπέδου συνείδησης. Μια νοητική ασθένεια την οποία δεν προκάλεσε ο ίδιος, διεγνώσθη δημοσίως από γιατρό.

Η οποία, συνεχίζει, «σχετίζεται άμεσα με τον ισχυρισμό που ο ίδιος λέει ότι »θόλωσα δεν κατάλαβα που ήμουν ήταν όλα ένα πέπλο».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο. Σύμφωνα με το bizness.gr, το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με υπόγειο και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε περιπέτειες μπήκε στέλεχος της πολιτικής προστασίας του Δήμου Μυκόνου καθώς στενό συγγενικό του πρόσωπο πρόκειται να περάσει την πόρτα του ανακριτικού γραφείου της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε περιπέτειες μπήκε στέλεχος της πολιτικής προστασίας του Δήμου Μυκόνου καθώς στενό συγγενικό του πρόσωπο πρόκειται να περάσει την πόρτα του ανακριτικού γραφείου της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Blue Star 2: Ακυρώνει την προσέγγισή του στην Ίο την Τρίτη 23/4 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών Τροποποιημένο θα εκτελέσει το δρομολόγιο της Τρίτης 23...