Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΘΝΙΚΑ

Εριστικός Μπαχτσελί: «Να δώσουμε ένα μάθημα στην Ελλάδα – Έχει τρελαθεί ο Μπλίνκεν»

Σε ένα ακόμη, από τα δεκάδες του, εξτρεμιστικό σόου προχώρησε κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα επιτέθηκε στην Ελλάδα, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης εξαπέλυσε πυρά και κατά του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, σημειώνοντας ότι «έχει χάσει τη λογική του», επειδή υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι παράγοντας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα, επέκρινε την ελληνογαλλική και την ελληνοαμερικανική συμφωνία, ενώ τόνισε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ σκάβουν χαρακώματα εναντίον της Τουρκίας και πρόσθεσε ότι στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο τοποθετούν νάρκες.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας επισημαίνοντας ότι η χώρα μας επιχειρεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και να στρέψει υπέρ της αυτή την ισορροπία.

«Η Ελλάδα συνάπτει συμμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και δημιουργεί μέτωπο εναντίον της Τουρκίας. Το λέω ξεκάθαρα ότι εντός του ΝΑΤΟ σκάβουν χαρακώματα εναντίον της Τουρκίας. Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο τοποθετούν νάρκες. Απειλούν την Τουρκία, κάνουν επίδειξη δύναμης στην Τουρκία. Η Γαλλία που διαφώνησε με τις ΗΠΑ στην Ωκεανία έρχεται και μας δείχνει τα όπλα της πίσω από την Ελλάδα. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως επίκεντρο σταθερότητας. Μάλλον αυτός ο υπουργός Εξωτερικών έχει χάσει τα λογικά του», ανέφερε ο Μπαχτσελί.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη χώρα μας σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα είναι το επίκεντρο της αστάθειας, των επεκτατικών βλέψεων, της πολιτικής της κρίσης, της εχθρότητας της Τουρκίας και πρέπει να της δοθεί ένα μάθημα. Μη μας λένε παραμύθια. Ξέρουμε τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες και τα όργανά τους και όλους μαζί τους προκαλούμε».

Με πληροφορίες από το Skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα 40χρονος άνδρας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Κουτάλα στον Ασπρόπυργο. Ο άτυχος άνδρας δεν φέρει τραύμα από πυροβόλο...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τρίτη, 19 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίων Χρυσάνθου και Δαρείας των Μαρτύρων. Το ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής: Χρυσάνθη, Χρύσανθος, Χρυσανθίς, Χρυσάνθης, Δαρεία, Δάρα, Δάρω. Άγιοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με θύμα τον 33χρονο Μανώλη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα ερευνούν οι Αρχές του Αγίου Νικολάου...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το υπουργείο Παιδείας για τα εγκαίνια της πλατφόρμας που θα καταγράφει αναφορές και καταγγελίες για το bullying εντός του σχολικού...