Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ ειρωνεύεται τις απειλές του φίλου του Ερντογάν κατά της Ελλάδας

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε ο καταζητούμενος Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, τις πολεμοχαρείς δηλώσεις του μέλους της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚP, Μετίν Κουλούνκ, κατά της Ελλάδας.

«Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν, μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία» δήλωσε προκλητικά ο Κουλούνκ, πρώην βουλευτής του ΑΚP και φίλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σ’ εκδήλωση στο Τσόρουμ με τίτλο «Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Η απάντηση στον Κουλούνκ δεν άργησε να έρθει από τον αυτεξόριστο στο Ντουμπάι Σεντάτ Πεκέρ, «ηγέτη του οργανωμένου εγκλήματος» τον έχει χαρακτηρίσει η Τουρκία, που στο παρελθόν είχε κατηγορήσει τον στενό συνεργάτη του Ερντογάν πως χρηματιζόταν με 10.000 δολάρια τον μήνα.

«Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κουλούνκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων» σημειώνει ο Πεκέρ σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στις δηλώσεις Κουλούνκ.