Σάλος στην Κρήτη: Νεαροί κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία

Σάλος στην Κρήτη: Νεαροί κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία

Ένα απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους της Κρήτης σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου.
Αλβανοί σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, που δημοσιεύει το cretapost κατέβασαν από τον ιστό την Ελληνική σημαία και την έκλεψαν.  Πάντως η αστυνομία ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την εθνικότητα των δραστών οι οποίοι σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχουν ήδη φύγει από το νησί. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δύο άνδρες  κατεβαίνουν από μια άσπρη κλούβα, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό, κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και στην συνέχεια επιβιβάζονται σε μία άσπρη κλούβα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Δαφνές στο Ηράκλειο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες  εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με Ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.

Στο βίντεο που τράβηξε ανυποψίαστος πολίτης, καθώς δεν γνώριζε αρχικά περί τίνος πρόκειται (νόμιζε πως θα γίνει αλλαγή της σημαίας λόγω φθοράς) φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος.

Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες. Ο εντοπισμός τους είναι θέμα ωρών καθώς η ταυτότητα τους είναι γνωστή. Το πρωί στο σημείο συγκεντρώθηκαν ντόπιοι οι οποίοι ήθελαν στα χέρια τους τους δύο δράστες, οι οποίοι όμως δεν εμφανίστηκαν.

Πηγή: www.cretapost.gr