Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία ο πνιγμός της Μαρίας Χαλιαμακίδου; Τα νέα δεδομένα

Δολοφονία ο πνιγμός της Μαρίας Χαλιαμακίδου; Τα νέα δεδομένα

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του θανάτου της Μαρίας Χαλιαμακίδου. Η γυναίκα που εργαζόταν στο νοσοκομείο της Ξάνθης, εξαφανίστηκε το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου 2018. Τέσσερις ημέρες αργότερα βρέθηκε πνιγμένη στην παραλία των Αβδήρων, κάτω από το παρεκκλήσι του Άη – Γιάννη.

Οι Αρχές πλέον μετά την έρευνα του «Φως στο Τούνελ» εξετάζουν το ενδεχόμενο δολοφονίας της! Χθες βράδυ τα στοιχεία που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έκαναν γνωστό πως με συνεχή βουλεύματα ο Εισαγγελέας ψάχνει βαθύτερα την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ζήτησε εκ νέου άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών για το χρονικό διάστημα αρκετά πιο πίσω από την ημέρα της εξαφάνισης. Ενδιαφέρον προκαλεί η συχνότητα που επισκεπτόταν το σημείο όπου βρέθηκε πνιγμένη, καθώς εκεί έδινε ραντεβού με κάποιο φίλο της. Πάρκαρε το αυτοκίνητο της, έμπαινε στο δικό του και απομακρύνονταν από τον οικισμό!

Το ίδιο ανέφερε και ο μάρτυρας που είδε τελευταίος ζωντανή την 55χρονη. Όπως είπε στο “Φως στο Τούνελ”, το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018, περίμενε έναν γνωστό του μέσα στο αμάξι του, που το είχε σταθμεύσει σε δρόμο του οικισμού.

Μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα

Ξαφνικά είδε ένα χρυσαφί Τογιότα Γιάρις να έρχεται με ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο κάτω από το δικό του στον ίδιο δρόμο, αλλά σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που εντοπίστηκε αργότερα από τις Αρχές. Ο μάρτυρας δεν έδωσε βαρύτητα στα όσα είδε, μέχρι που παρακολούθησε την δημοσιοποίηση της υπόθεσης στο «Τούνελ». Τότε κατάλαβε πως πρόκειται για το ίδιο όχημα που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, την οποία αναγνώρισε. Θυμόταν πως φορούσε σκούρου χρώματος ρούχα και φαινόταν αναστατωμένη.

Παρατήρησε πως βγήκε από το αυτοκίνητο, το κλείδωσε και χωρίς να πάρει κάτι άλλο μαζί της, άρχισε να τρέχει προς τον κεντρικό δρόμο. Σταμάτησε στη διασταύρωση, κοίταξε αριστερά και δεξιά , πέρασε βιαστικά απέναντι και άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση προς την Ξάνθη. Ο μάρτυρας σε κάποιο σημείο έχασε την οπτική επαφή μαζί της. Άκουσε τότε ένα αυτοκίνητο να σταματάει, πόρτες να ανοιγοκλείνουν και μετά να φεύγει. Εκείνη την ώρα ο δρόμος είχε κίνηση και ο μάρτυρας είδε τουλάχιστον τέσσερα – πέντε αυτοκίνητα να κινούνται προς την Ξάνθη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ