Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στο Ηράκλειο: Δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την πρώην νύφη του

Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «δείχνει» η αντιτρομοκρατική

Τουλάχιστον 40 μαχαιριές εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κατάφερε στην πρώην νύφη του ένας 60χρονος, που τα ξημερώματα της Τετάρτης έστησε καρτέρι θανάτου στην καφετέρια που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα, στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, υλικό το οποίο διαθέτει η αστυνομία, ο 60χρονος εισέρχεται στην καφετέρια με το μαχαίρι και αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

Η 53χρονη πάλεψε για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του.

Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμα και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος στο ψυγείο και την αποτελείωσε.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το cretalive.gr, αναφέρουν ότι ο 60χρονος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης του αδερφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, φέρεται να αγαπούσε τα δύο παιδιά της ανιψιάς του και τα πηγαινοέφερνε στο σχολείο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξη του και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη φιλοξενία που δεχόταν από την ανιψιά του. Αναφέρεται ακόμα ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε «βαρύνει» περισσότερο λόγω του αλκοόλ.

Η ανιψιά του, λένε αστυνομικοί, δεν τον «πέταξε» από το σπίτι αλλά του ζήτησε να μετακομίσει, και μάλιστα, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της για να μπορεί να μετακινείται.

Ο 60χρονος φέρεται να ένιωσε ότι τα έχασε όλα, αισθανόταν το σπίτι της ανιψιάς του σαν το σπίτι της δικής του οικογένειας και «χρέωσε» για την απόφαση αυτή την μητέρα της γυναίκας.

Όσον αφορά στο ποινικό παρελθόν του αδερφού του, σύμφωνα με την αστυνομία έχει απασχολήσει για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως ληστείες, ναρκωτικά, αποδράσεις, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βόμβες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης 53χρονης θα ψαλεί στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου έχει προκαλέσει ο θάνατος 72χρονου καρκινοπαθούς που έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Κυριακή. Μην αντέχοντας τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Τον τρόμο είχε σκορπίσει στο Ηράκλειο Κρήτης μια παρέα ανηλίκων, οι οποίοι αφού εντόπιζαν άλλους ανήλικους, τους λήστευαν είτε χτυπώντας τους, είτε απειλώντας τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α/ Η.A.S.P.-Hellenic Aviation Service Provider) με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό την εξαήμερη αναστολή πτήσεων, (από 19/2 έως 24/2),...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, σε εκδήλωση της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο...