Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τήνος: Ξεκίνησαν τα δρομολόγια με ελικόπτερο – Πόσες πτήσεις και πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο

Σήμερα το πρωί η εταιρεία εγκαινίασε τις πτήσεις της, οι οποίες θα εξυπηρετούν μέχρι 4 άτομα, ενώ θα γίνονται 8 πτήσεις την ημέρα.

Η Hoper είναι μια Αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προμηθεύει ναυλωμένα ελικόπτερα και αεροπλάνα.

Η Hoper εκτελεί VIP και εμπορικές πτήσεις και προσφέρει στους πελάτες της μια ασφαλή, οικονομικά αποδοτική και εξαιρετικά βολική επιλογή.
 
Παρότι δεν πρόκειται για μέσο το οποίο απευθύνεται στην πλατιά μάζα, αλλά σε …συγκεκριμένα βαλάντια, οι VIP αερομεταφορές ανέκτησαν μερίδια, μετά την συρρίκνωση που υπέστησαν στο «φόρτε» της ύφεσης.

Την λίστα των ιδιωτικών πτήσεων συμπληρώνουν και άλλες σημαντικές κατηγορίες πελατών ή υπηρεσιών: επιχειρηματίες, στελέχη ομίλων ή VIPs που θέλουν να μεταβούν γρήγορα και με ασφάλεια σε τόπους συναντήσεων, εμπορικοί αντιπρόσωποι, μεσίτες, υπεύθυνοι κατασκευαστικών και τεχνικών εταιριών για να επιθεωρήσουν έργα όπως και οι αερομεταφορές ασθενών, μεταφορές εμπορευμάτων, αεροφωτογραφίσεις κ.α.

Το νησί της Τήνου το οποίο αναπτύσσεται εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ταιριάζει στην εταιρεία και σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου, ξεκινά ένας νέος προορισμός ανοίγοντας μια νέα πύλη εισόδου προς το νησί.

Υπενθυμίζεται οτι πριν απο λίγες ημέρες, το θέμα είχε έρθει και στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποδέχτηκε την πρόταση και της επιτρέπει να χρησιμοποιεί το ελικοδρόμιο Τήνου, για την πραγματοποίηση πτήσεων, από και προς την Τήνο, μέχρι τον Οκτώβριο του 2024.

Επιπλέον, ζητήθηκε , να αναλάβει το κόστος κατασκευής χώρου αναμονής επιβατών όπως επίσης να αναλάβει το κόστος του αρμοδίου λειτουργίας του ελικοδρομίου κατά τις ώρες των αφιξοαναχωρήσεων των πτήσεων, υπό την επίβλεψη του συντηρητή του Δήμου.

Προτεραιότητα θα έχουν πάντα οι υγειονομικές πτήσεις του ΕΚΑΒ, ενώ η συνεργασία θα επανεξεταστεί τον Οκτώβριο του 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία προγραμματίζει νέες συνεργασίες και με άλλα νησιά. 

Σήμερα το πρωί η εταιρεία εγκαινίασε τις πτήσεις της, οι οποίες θα εξυπηρετούν μέχρι 4 άτομα, ενώ θα γίνονται 1 με 2 πτήσεις την ημέρα. Οσον αφορά το εισιτήριο της πτήσης, δεδομένου της υπηρεσίας και της εξυπηρέτησης  που θα εισπράττει ο πελάτης είναι σχετικά χαμηλό , κοντά στα 220 ευρώ το άτομο.

Καλές πτήσεις λοιπόν με την πρώτη πτήση να την εγκαινιάζει ο Δήμαρχος του νησιού κ. Κροντηράς οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία!

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), η ηγετική φωνή της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας, που εκπροσωπεί το 95% του κλάδου, επιβεβαίωσε την ισχυρή δέσμευσή της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αμοργός, «κρυμμένο διαμάντι» για τα Βρετανικά ΜΜΕ Το «κρυφό διαμάντι των Κυκλάδων», την Αμοργό, προτρέπουν του αναγνώστες τους να επισκεφθούν, οι βρετανικές εφημερίδες «The...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για τις πανελλαδικές εξετάσεις Θέλω να απευθύνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για επιτυχία και δύναμη σε όλους τους μαθητές και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου Πηγή: cyclades24.gr