Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γ. Σ. Ερμής και Α.Ο. Μυκόνου – Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για την μικρή Αλεξία

Γ. Σ. Ερμής και Α.Ο. Μυκόνου – Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για την μικρή Αλεξία

Στο πλαίσιο φιλανθρωπικού σκοπού η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου και τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σχηματαρίου , διοργανώνουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ , μεταξύ των ομάδων Γ. Σ. Ερμής και Α.Ο. Μυκόνου.

Η μικρή Αλεξία Σαμαρτζή μετά το αιφνίδιο χτύπημα από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι της ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα 2019, έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και σε συνεχή προγράμματα αποκατάστασης.

Η μικρή μαχήτρια νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, δείχνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση κι αυτό οφείλεται τόσο στις θεραπείες αποκατάστασης όσο και στην δίψα της για ζωή.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού και η ανάγκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών της είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Έπειτα από συστάσεις των ιατρών η μικρή Αλεξία χρειάζεται να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής “Ευεξία”.

Σας καλούμε να δώσετε το παρών το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, ενώνοντας όλοι μαζί, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις μας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να συνδράμουμε την οικογένεια και το μικρό αγγελούδι που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απόλυτη ασφάλεια θα χειροκροτήσουμε τις δύο μεγάλες ομάδες που θα δώσουν με την σειρά τους τον δικό τους αγώνα για την μικρή Αλεξία.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φ. Μαυρομμάτης: “Η παιδεία στις πρώτες προτεραιότητές μας – Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία” Ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΓΕΛ Πάρου: Για 2η χρονιά εξεταστικό κέντρο για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών (Πανελλαδικές εξετάσεις 2024) Μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κόντρα στις «ταμπέλες» της κοινωνίας, γιατρός στη Σέριφο (Podcast) Ο Θανάσης μεγάλωσε με τις θείες του, γιατί έμεινε ορφανός απο μικρή ηλικία. Παρά τις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα Δημοκρατία Θήρας: Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση...