Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ίο – Πού θα γίνει το νέο 5άστερο

Σημαντική επενδυτική δραστηριότητα σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στο νησί της Ίου με τρεις ακόμη επενδύσεις να δρομολογούνται.

Η πρώτη επένδυση, η οποία πήρε πλέον και την προέγκριση για την οικοδομική άδεια ώστε να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής, αφορά το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Μαγγανάρι της Ίου. Η δυναμικότητά του θα ανέρχεται σε 18 κλίνες. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία STAMANIA ENTERPRISES LTD.

Παράλληλα, δύο νέες επενδύσεις από την εταιρεία που έχει το IOS PALACE πήραν έγκριση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Το πρώτο επενδυτικό σχέδιο αφορά το έργο ανακαίνισης του ξενοδοχείου 4 αστέρων IOS PALACE στο Μυλοπότα. Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 910.000 ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με τποσό των 364.000 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης.

Το δεύτερο επενδυτικό σχέδιο αφορά τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων δυναμικότητας 10 διαμερισμάτων και 30 κλινών στην Ίο. Το εγκεκριμένο κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 891.000 ευρώ περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό των 356.000 ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης.

Φορέας και των δύο επενδύσεων είναι η εταιρεία Η. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με διακριτικό τίτλο ΙΟΣ ΠΑΛΛΑΣ.

bizness.gr

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί στην Πάρο και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist της κατηγορίας κάτω...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τις Κυκλάδες – Οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην ακτοπλοΐα Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε όλη τη χώρα, λόγω της...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη, αναφορικά με φερόμενη προβληματική διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν έδεσε σε Νάξο και Πάρο το Blue Star 2 – Συνέχισε το δρομολόγιό του προς Πειραιά Το δρόμο της επιστροφής προς το λιμάνι...