Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αποκλειστικό: Ντύθηκε γαμπρός ο γνωστός τραγουδιστής ο Λευτέρης Βαζαίος!

Ντύθηκε γαμπρός ο Λευτέρης Βαζαίος!

Μπορεί τώρα τελευταία να μαθαίνουμε διαρκώς για χωρισμούς και διαζύγια, ευτυχώς όμως η showbiz μας επιφυλάσσει και αρκετές ευχάριστες ειδήσεις.

Άλλο ένα ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, και παρά τις προσπάθειές τους να το κρατήσουν μυστικό, το νέο κυκλοφόρησε! Φυσικά, δεν ξάφνιασε κανέναν, αφού οι δυο τους έχουν συμπληρώσει επτά χρόνια σχέσης!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αμοργιανό Λευτέρη Βαζαίο και την Λένα Παπαγιάννη. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ο τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και το πιο επίσημο, αυτό του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Λαγονήσι όπου, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με κουμπάρο τον Γιάννη Φυρογενη.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει γενικώς πολύ χαμηλούς τόνους γύρω από το γεγονός, ωστόσο η καλλιτεχνική μας φλέβα, μας έφερε σε υποψίες!

Ένας γάμος… νησιώτικος, με αρκετούς φίλους του Λευτέρη να συνοδεύουν την Λένα στην εκκλησία με το σκοπο του Γάμου να ακούγεται από αρκετά βιολιά και λαούτα.

Ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι με αρκετούς καλλιτέχνες, φίλους και συνεργάτες του Λευτέρη!. Ανάμεσα τους, οι Δημήτρης Γιώτης, Ιωάννα Λεγάκη, Λευτέρης Μπερμπαράκης, Καίτη Λιβανου, Γιάννης Μπέκας, Σκουλά Μαρία και Στεφανία Γονίδη.

Το Cyclades24.gr, εξασφάλισε πλάνα από την πιο όμορφη μέρα του ζευγαριού! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται νέα επένδυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στην Ανάφη. Σύμφωνα με το bizness.gr, το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης υπαρχόντων κατοικιών...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θέλει σωματική αλλά κυρίως ψυχική δύναμη να σκαλίζεις το μάρμαρο. Σπουδαστές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας διδάσκονται στον Πύργο της Τήνου τα μυστικά της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιστρέφει στα δρομολόγια από σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου το πλοίο ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ.  Ολοκλήρωσε την περίοδο συντήρησης και ετήσιας ακινησίας του και θα εξυπηρετεί κανονικά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κοινή ανακοίνωση Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου για τη καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Μουστάκη Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα σωματεία Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΜΣ...