Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

To Bluestarino Festival 2021 ταξιδεύει στην Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες

To Bluestarino Festival 2021 ταξιδεύει στην Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες

Η Αμοργός θα έχει τη χαρά να αποτελέσει σταθμό του Bluestarino Festival 2021 ενός υπέροχου καινοτόμου Φεστιβάλ που αποτελεί το πρώτο πλανόδιο παιδικό φεστιβάλ θεματικού χαρακτήρα, το οποίο υλοποιείται στο Αιγαίο, και πιο συγκεκριμένα στις Κυκλάδες.

Το φεστιβάλ ξεκινά στις 07/10/21 και ταξιδεύει αυτούσιο στη Δονούσα, το Κουφονήσι, την Αμοργό, την Σχοινούσα και την Ηρακλειά. Η Αμοργός θα υποδεχτεί την ομάδα του Bluestarino Festival 2021 το Σαββατοκύριακο 9&10 Οκτωβρίου.

Η Blue Star Ferries με αφορμή τον  εορτασμό των 20 Χρόνων και σε συνέχεια της πολυετούς και συνεπούς παρουσίας της  στις ακτοπλοϊκές γραμμές των Μικρών Κυκλάδων και της Αμοργού, θέλοντας να ανταποδώσει την προτίμηση και την στήριξη των νησιωτών, αλλά και να ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους για την αναγνώριση και την εκτίμηση του έργου της  σχεδίασε και υλοποιεί  το Bluestarino Festival.

Περιλαμβάνει πρωτοποριακά εκπαιδευτικά εργαστήρια για τα παιδιά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα δράσεις για μικρούς και μεγάλους, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους, εκτείνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και εστιάζουν στη προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Σκοπός του Bluestarino Festival 2021 είναι να δώσει στα παιδιά και τους εφήβους των μικρών νησιών τη δυνατότητα όχι μόνο να κατανοήσουν την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με τον πολιτισμό και τις επιστήμες, να εξοικειωθούν με τις διάφορες μορφές τέχνης, να μάθουν μέσα από αυτές, να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες και κλίσεις.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούμε να υποδεχτούμε την Bluestarino Festival 2021. Η Blue Star Ferries  είναι πάντα στο πλευρό των νησιωτών ως δυναμικός συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια προβολής και αναπτυξης  του τόπου μας. Τώρα έρχεται να προσφέρει γνώση και χαμόγελο στα παιδιά μας και την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσημο ταξίδι στη Νέα Υόρκη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην πρόσκληση για σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας του δικτύου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών προχώρησε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για διάφορες δρομολογιακές γραμμές, εκ...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ένωση Συνταξιούχων Νάξου: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο της Νάξου Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων Νάξου: Δεν αντέχουμε την θανατηφόρα ακρίβεια, τον...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Νάξο, Πάρο, Μύκονο και Αμοργό Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι...