Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων: Οι υποψήφιοι των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων: Οι υποψήφιοι των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Οι Εσωκομματικές Εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Το μήνυμα εξωστρέφειας και μαζικότητας της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό με εκπροσώπηση μελών της στις επικείμενες Εσωκομματικές Εκλογές.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2017 από την ΟΝΝΕΔ Νάξου, η οποία έβαλε τα θεμέλια για την συσπείρωση της νεολαίας στις Κυκλάδες με θέληση και αγάπη για την Οργάνωση.

Έτσι στις 24 Οκτωβρίου 2021 έχουμε την χαρά να έχουμε υποψήφιους αρχικά για την ΔΕΕΠ Κυκλάδων, την Μαρία Λεγάκη και τον Αντώνίο Μανδηλαρά, Υποψήφιους Συνέδρους τον Σπύρο Ψαρρό και τον Αντώνη Μανδηλαρά και τέλος για μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου τους: Νικόλαο Σιδερή, Αντώνίο Σαντοριναίο και Γεώργιο Μανωλά.

Με γνώμονα πάντα το πνεύμα της ομαδικότητας και του σεβασμού απέναντι σε κάθε νέο και νέα που μας εμπιστεύτηκε και στήριξε από την αρχή το εγχείρημα μας, η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια των προσδοκιών αλλά και να στηρίξει νέους ανθρώπους που έχουν πάθος, όνειρα και διάθεση να διαμορφώσουμε το μέλλον μας και να Αλλάξουμε το Αύριο ενωμένοι όλοι μαζί.

Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

Στο https://ekloges.nd.gr/ θα βρείτε την Εγκύκλιο των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

Για την Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Με την εκπαίδευση πάνω στις βασικές αρχές και τα εργαλεία κοστολόγησης ανοίγει ο νέος κύκλος σεμιναρίων Με την εκπαίδευση πάνω στις βασικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συγκρότηση Επιτροπής του Δήμου Πάρου για τις Ανεμογεννήτριες Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της 27ης Μαρτίου 2024 που διεξήχθη στο Δημαρχείο Πάρου, ...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήλος: Οι 7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στα σκαριά Σε υψηλή θέση ανάμεσα στα νησιά με μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα για νέα ξενοδοχεία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος Φολεγάνδρου: Συναυλία του Γιώργη και του Νίκου Στρατάκη την Τρίτη 2 Απριλίου Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φολεγάνδρου ενημερώνει για την πραγματοποίηση συναυλίας του...