“Μονόδρομος η ένταξη του Νοσοκομείου Θήρας στο ΕΣΥ”

“Μονόδρομος η ένταξη του Νοσοκομείου Θήρας στο ΕΣΥ”

Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας επισκέφτηκαν ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και ο βουλευτής Κυκλάδων Ν. Συρμαλένιος

Η ένταξη του Γενικού Nοσοκομείου Θήρας (ΓΝΘ) στο Εθνικό σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), είναι η απάντηση στην απαξίωση που δέχεται σήμερα το Νοσοκομείο Σαντορίνης.

Την πάγια αυτή θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιβεβαίωσαν κατά την χθεσινή συνάντηση τους με την διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εκπροσώπους των εργαζομένων (γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό) ο Τομεάρχης υγείας, πρώην υπουργός υγείας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός και ο βουλευτής Κυκλάδων του κόμματος Νίκος Συρμαλένιος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκαν επίσης με τον Σύλλογο Στήριξης του Νοσοκομείου και τον Σύλλογο Νεφροπαθών. Κατά τη συζήτηση στα γραφεία του συλλόγου στήριξης του ΓΝΘ διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων ως προς τον ένα και μοναδικό στόχο, την εύρυθμη λειτουργία του ΓΝΘ, την ένταξή του στο ΕΣΥ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσία μελών της τοπικής οργάνωσης δεσμεύτηκαν να προωθήσουν στο κοινοβούλιο, την ένταξη του νοσοκομείου στο ΕΣΥ, αίτημα που διεκδικεί όλη η κοινωνία της Σαντορίνης.

Συντονιστική επιτροπή

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θήρας

Πηγή: cyclades24.gr