Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ενημερωτική Εκδήλωση Πτωχευτικός Νόμος – Εξωδικαστικός Μηχανισμός – «Κόκκινα Δάνεια» υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου

Ενημερωτική Εκδήλωση Πτωχευτικός Νόμος – Εξωδικαστικός Μηχανισμός – «Κόκκινα Δάνεια» υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου

Τοποθεσία: Στέγη Πολιτισμού & Παιδείας, Τήνου (Μοσχούλειος Σχολή)
Ημερομηνία: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
Ώρα: 19.00 μ.μ

Η Money Managers Hellas είναι μία Ελληνόκτητη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με 50 περίπου εργαζόμενους και συνεργάτες που στέκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τις ελληνικές οικογένειες τα τελευταία 25 χρόνια.

Οι εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ιωάννινα μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ελλάδα και να παρέχουμε χρηματοδοτικές και συμβουλευτικές λύσεις σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά που αναζητούν να απαλλαγούν από το πρόβλημα της υπερχρέωσης ή απλά «μία δεύτερη ευκαιρία» στο απαιτητικό σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον που αναπτύσσεται στη χώρα μας.

Παράλληλα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και πρόσβαση σε νέες χρηματοδοτήσεις – νέες επενδυτικές ευκαιρίες που είναι απαραίτητες για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια της οικονομίας μας.

Στα πλαίσια της δραστηριότητάς μας έχουμε ρυθμίσει επιτυχώς πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ «κόκκινων δανείων» με ποσοστό επιτυχίας άνω του 95% δίνοντας σε 8.000 και πλέον ευχαριστημένους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή τους.

Με την ευκαιρία εφαρμογής του Νέου Πτωχευτικού Νόμου (Ν.4738/20) η Money Managers Hellas διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου με την αυτοπρόσωπη παρουσία της παρουσιάζοντας τους κύριους άξονες του νόμου (μηχανισμός έγκαιρης προειδοποίησης, εξωδικαστικός μηχανισμός, προπτωχευτικός μηχανισμός, πτώχευση).

Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν αναφορές στην επιδότηση αναδιαρθρωμένων δανείων Α’ κατοικίας και τη δράση απόκτησης ακινήτων (από φορέα διαχείρισης) – μίσθωση και επαναπώληση (στον αρχικό κάτοχο).

Η εκδήλωση έχει διάρκεια 90 λεπτά και θα μεταδοθεί τόσο δια ζώσης όσο και μέσω live stream ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρισταμένους.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για την εκδήλωση εδώ:

https://www.mmhellas.eu/enimerotiki-ekdilosi-tinos/

ΥΓ: Η σειρά αυτή των εκδηλώσεων πραγματοποιείται εκ μέρους μας χωρίς κόστος για το Δήμο που τις φιλοξενεί ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που λαμβάνουμε από την Ελληνική αγορά 25 χρόνια τώρα.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της Money Managers Hellas

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Ακυρωμένη και η απογευματινή πτήση της Olympic Air – Προσγειώθηκε με δυσκολία η Sky Express Προβλήματα στην έλευση των αεροσκαφών στη Νάξο, δημιούργησαν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κύθνο Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κύθνου, για προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με τρεις (03) επιβαίνοντες, σε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το πέπλο της Αφρικάνικης σκόνης πάνω από τη Νάξο – Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Cyclades24 Καλυμμένη από ένα πέπλο αφρικανικής σκόνης ξύπνησε και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Επέστρεψε στην Αθήνα η πτήση της Olympic Air εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας Το δρόμο της επιστροφής προς το “Ελ. Βενιζέλος” από τη Νάξο,...