Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

2η Ευρωπαϊκή διάκριση για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι το Σχολείο μας βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το πρόγραμμα eTwinning που υλοποιήθηκε την περσινή σχολική χρονιά 2020-2021 στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών από την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας κ. Αικατερίνη Κύρου.

Ε’ τάξη και ΣΤ’ τάξη: The EU Team – Eurokids United

Η δουλειά, η καλή διάθεση, η συνεργασία, το κέφι, η δέσμευση, η εργατικότητα, η δημιουργικότητα είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που επέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες, μαθητές και εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι οποίο εργάστηκαν τόσο δια ζώσης, όσο και εξ αποστάσεως. 

Τα σχόλια που λάβαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning ήταν τα εξής:

“Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “The EU Team – Eurokids United”.

Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Τα έργα σας θα εμφανιστούν σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.”

Ευχαριστούμε πολύ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε και την αναγνώριση της προσπάθειας και του κόπου των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετείχαν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε σε παλαιότερη ανάρτηση, όπου παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες.

http://3dim-tinou.kyk.sch.gr/index.php/2014-06-06-15-50-16/2020-21/61-2020-21/468-2021etwinning

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Λαμπαδηδρομία θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές και συμβολικές ολυμπιακές τελετουργίες, που αντικατοπτρίζει τις αξίες του Ολυμπισμού: την εντιμότητα, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού αναμένεται να επισκεφθούν κατά περίπου 20% περισσότερα άτομα σε σχέση με το περσινό Πάσχα, ενώ προς τις Κυκλάδες η αύξηση...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί στην Πάρο και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist της κατηγορίας κάτω...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τις Κυκλάδες – Οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην ακτοπλοΐα Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε όλη τη χώρα, λόγω της...