Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ένα Gold κι ένα Silver βραβείο για το Cyclades24 στα Regional Media Awards

Μεγάλη βραδιά χτες για το Cyclades24.gr

Πρόκειται για τα Regional Media Awards, όπου πρωταγωνιστές ήταν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα! Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικού διαλείμματος λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Regional Media Awards, που διοργανώθηκαν για πέμπτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα.

Η ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε χθες, 8 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Park και τα καλύτερα Περιφερειακά ΜΜΕ είχαν την τιμητική τους! Την εκδήλωση παρουσίασε ο ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής.

e Year, η Εφημερίδα “Ο Χρόνος” – Regional Radio Station of the Year, το MAX 100,2 XANIA – Regional TV Channel of the Year, το IONIAN TV και το STAR Κεντρικής Ελλάδας – Regional Digital Medium of the Year, το tvstar.gr

Αντίστοιχα, Gold awards απέσπασαν: Ο Ευρυτανικός Παλμός, grtraveller free press, inTOWN Chania Free Press Magazine, xtypos.gr, Καλοκαίρι Στο Νότο – Be A Platsourista, Ρυθμός Λάρισας 98,8, Venus FM 105,1, ENA Channel, ENA Channel – VIDEOTEX, Istros Production και  φυσικά το κορυφαίο ειδησεογραφικό site των Κυκλάδων, το δικό μας, Cyclades24 !!!

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, που όπως ήταν φυσικό έγινε αποδέκτης πολλών αιτημάτων από τους εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων.

Το Cyclades24 κατάφερε να αποσπάσει δυο ακόμα σημαντικές διακρίσεις, ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες από «μεγαθήρια» της τοπικής και περιφερειακής ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα της δημοσιογραφικής δουλειάς που δημοσιεύεται και την αξιοπιστία των ρεπορτάζ.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι, για ακόμα μια χρονιά, το αγαπημένο ΜΜΕ των Κυκλάδων, το οποίο αποτελεί πηγή ενημέρωσης για τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, βραβεύτηκε και μέσα σε δέκα χρόνια λαμπρής πορείας στο χώρο της δημοσιογραφίας, έφτασε τα 10 βραβεία!

Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης για την ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων και μέσω της δουλειάς μας, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο «προορισμό» για όλες τις εξελίξεις γύρω από τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και της ελληνικής επικαιρότητας.

Μετά από 10  χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας το Cyclades24.gr έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στα 100 καλύτερα Sites της Ελλάδος και συγκεκριμένα σήμερα βρίσκεται στην 80η θέση της Alexa (40ο ειδησεογραφικό στην Πανελλήνια κατάταξη και 5ο Περιφερειακό), ανεβάζοντας διαρκώς την επισκεψιμότητα του και δη την αναγνωσιμότητα του.

Το Cyclades24.gr προσφέρει συνεχή ειδησεογραφική κάλυψη όλο το 24ωρο με αποκαλυπτικό και αποκλειστικό και πρωτογενή περιεχόμενο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός απαιτητικού κοινού, που αναζητεί ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία περιήγησης. Περισσότεροι από 6.995.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το Cyclades24.gr το 2020 για να ενημερωθούν για όσα συνέβησαν στη Σύρο τις Κυκλάδες, το Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα και τον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics.

To Cyclades24.gr είναι το αξιόπιστο site σε όλες τις Κυκλάδες και δε το λέμε εμείς, αλλά όλοι οι αναγνώστες μας, οι οποίοι μας στηρίζουν και στέκονται αρωγοί δίπλα μας. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές, που η κριτική μας και η δουλειά μας δε θα συμβαδίζει με όλους. Άλλωστε, ουδείς παντογνώστης και ουδείς αλάνθαστος, γι αυτό βρισκόμαστε εδώ, για να κριθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας!

Μια λαμπρή βραδιά, αποκλειστικά αφιερωμένη στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα και στις καλύτερες πρακτικές τους, με τις οποίες διεκδικούν δυναμικά τη θέση που τους αρμόζει στο ευρύτερο οικοσύστημα της Επικοινωνίας.  

Το Cyclades24.gr απέκτησε τα εξής βραβεία, τα οποία και παρέλαβε, ο ιδιοκτήτης και δημοσιογράφος του Cyclades24, Γιώργος Σολάρης.

4.1.2 Best Editorial – Best Column | Ακτοπλοΐα – Κυκλάδες: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! 4.1.2 Best Editorial – Best Column – GOLD 

Communication & Marketing | Δράσεις | Το Cyclades24 «αγκαλιάζει» το” Όραμα Ελπίδας”.Γίνε και Συ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών  Γίνε και Συ Κρίκος στην Αλυσίδα της Ζωής. |  Communication & Marketing – SILVER

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν και άλλα ΜΜΕ των Κυκλάδων, μεταξύ άλλων η καθημερινή εφημερίδα των Κυκλάδων ”ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ” με δύο βραβεία καθώς και το Psts.gr.

Μοιραζόμαστε κι εμείς την χαρά της εκδότριας Κατερίνας Ανδρούτσου, για την βράβευση της ”Κυκλαδικής”, καθώς αποτελούμε καθημερινά μέλη της οικογένειας της αγαπημένης εφημερίδας και στενοί συνεργάτες.

Κατερίνα Ανδρούτσου: Η έκδοση μιας ημερήσιας εφημερίδας σε έναν πολυνησιακό νομό συνιστά μεγάλη πρόκληση –δημιουργική και όχι μόνο! Ετσι, με μεγάλη ικανοποίηση και συγκίνηση υποδεχόμαστε τα ΔΥΟ βραβεία των Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης 2021 (Regional Media Awards 2021).

Η Κυκλαδική απέσπασε το Βραβείο ως Εφημερίδα με την Καλύτερη Συνολική Εκδοτική Παρουσία (Best overall editorial presence) και το Βραβείο Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Communication & marketing). Σας ευχαριστούμε όλους, φίλους και συνοδοιπόρους!

Η Πρόεδρος των Regional Media Awards δήλωσε σχετικά: «Ο περιφερειακός Τύπος πρέπει να στηριχθεί. Η τοπική εφημερίδα όπως και τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα για τους κατοίκους της περιφέρειας. Θα πρέπει λοιπόν να ασχοληθούμε περισσότερο με την ενίσχυσή τους προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν. Στην σημερινή εποχή που όλα μα όλα περνάνε μέσα από το διαδίκτυο, οι δημοσιογράφοι –οι περισσότεροι και ιδιοκτήτες των Μέσων αυτών- προσπαθούν με νύχια και με δόντια να συντηρηθούν με τις όποιες καταχωρήσεις φιλοξενούν στα φύλα τους. Η τοπική κοινωνία θέλει και ενδιαφέρεται να μάθει για το τι συμβαίνει στην περιοχή της και όχι στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Διαβάζει τον τοπικό τύπο, ακούει το τοπικό ραδιόφωνο και αναζητά τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με την περιοχή τους. Αυτά τα νέα τους ενδιαφέρουν. Αυτά που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο της ζωής τους.

Ένας νέος δρόμος, μία παλιά γέφυρα που συντηρήθηκε, τα έργα αναβάθμισης του αρδευτικού δικτύου είναι μερικά από αυτά που θέλουν να γνωρίζουν και αναζητούν. Τα βραβεία για τον περιφερειακό τύπο είναι η ελάχιστη επιβράβευση για το έργο που επιτελούν, ενημερώνοντας καθημερινά και με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας τους πολίτες.

Με σεβασμό στην αλήθεια και στην ανεξαρτησία των ΜΜΕ, τα τοπικά Μέσα υπηρετούν πιστά την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η στήριξή τους από την επίσημη Πολιτεία είναι επιβεβλημένη και η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, δίνει μάχη για να το πετύχει. Πιστεύουμε στην προσπάθεια των συναδέλφων μας και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε στον δύσκολο και καθημερινό αγώνα επιβίωσης των ΜΜΕ που υπηρετούν. Συγχαρητήρια και στην εταιρεία Boussias που διοργανώνει με επιτυχία αυτά και άλλα πολλά βραβεία δίνοντας αξία στην προσπάθεια των ανθρώπων που αξίζει να τιμηθούν»

Ευχαριστούμε για ακόμα μια χρονιά το κόσμο που μας εμπιστεύεται και αποτελούμε την βασική ενημέρωση του στις Κυκλάδες. Άλλωστε σαν λάτρεις των αριθμών για ακόμα μια χρονιά,  μας κατατάσσουν δικαίως στα καλύτερα Περιφερειακά sites, ενώ το Cyclades24 αποτελεί την καλύτερη διαφημιστική προβολή στα νησιά μας!

Εμείς στο Cyclades24 είμαστε περήφανοι για τη αυξανόμενη προτίμηση του κοινού κι ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας, το κοινό καθώς και τους διαφημιζόμενους μας που συντελούν καθοριστικά στην συνέχιση των προσπαθειών μας για έγκυρη ενημέρωση και αντικειμενικό ρεπορτάζ.

Είμαστε περήφανοι για αυτές τις διακρίσεις κι ευελπιστούμε τα μέσα των Κυκλάδων να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό το έργο τους και να δούμε στο μέλλον κι άλλες αξιόλογες προσπάθειες!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Με την εκπαίδευση πάνω στις βασικές αρχές και τα εργαλεία κοστολόγησης ανοίγει ο νέος κύκλος σεμιναρίων Με την εκπαίδευση πάνω στις βασικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συγκρότηση Επιτροπής του Δήμου Πάρου για τις Ανεμογεννήτριες Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της 27ης Μαρτίου 2024 που διεξήχθη στο Δημαρχείο Πάρου, ...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήλος: Οι 7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στα σκαριά Σε υψηλή θέση ανάμεσα στα νησιά με μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα για νέα ξενοδοχεία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος Φολεγάνδρου: Συναυλία του Γιώργη και του Νίκου Στρατάκη την Τρίτη 2 Απριλίου Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φολεγάνδρου ενημερώνει για την πραγματοποίηση συναυλίας του...