Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με “βαριά καρδιά” αποχαιρέτησε τη Μύκονο η Heidi Klum: Τα stories από το αεροπλάνο

Με “βαριά καρδιά” αποχαιρέτησε τη Μύκονο η Heidi Klum: Τα stories από το αεροπλάνο

Bye bye είπε στη Μύκονο η Heidi Klum αλλά φαίνεται πως η 48χρονη καλλονή λάτρεψε το νησί των Κυκλάδων.

Μπορεί η Heidi Klum να ήρθε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αλλά αυτές οι δύο εβδομάδες στην Αθήνα και στη Μύκονο φαίνεται να έχουν κάνει την 48χρονη καλλονή να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τον τόπο μας.

Το super μοντέλο, πέρασε μια εβδομάδα στη Μύκονο και περπάτησε κάθε σπιθαμή του νησιού, αποτυπώνοντας με κάθε τρόπο τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων.

Η Heidi μόλις χθες, φωτογραφήθηκε topless στο ξημέρωμα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, σε μια πόζα που εντυπωσίασε τα 8.8 εκατομμύρια followers του μοντέλου.

Η επίσκεψη στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Γερμανικού Next Top Model

Η Heidi μαζί με το συνεργείο του γερμανικού Top Model έφτασαν στην Ελλάδα στις 5 Νοεμβρίου οπότε και ξεκίνησαν τα γυρίσματα των ημιτελικών του ριάλιτι μοντέλων από το Θησείο.

Η Heidi και ο 31χρονος σύζυγός της Tom Kaulitz μαζί με την παραγωγή του show βρέθηκαν μετά την Αθήνα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο, όπου και πέρασαν την τελευταία εβδομάδα.

Από το Θησείο στη Μύκονο

Το ταξίδι στη Μύκονο ξεκίνησε με την επιβίβαση στο πλοίο και την τρυφερή αγκαλιά του ζεύγους Klum και Kaulitz με θέα το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Heidi φωτογραφήθηκε σε κάθε σοκάκι και σε κάθε σκάλα του νησιού ενώ οι παπαράτσι την εντόπισαν και σε μια αισθησιακή φωτογράφηση με μαύρα εσώρουχα σε παραλία της Μυκόνου.

Και μιας και τα γυρίσματα στο νησί ολοκληρώθηκαν, η Klum με την ομάδα της, πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Η επιστροφή από τη Μύκονο

Η ίδια με ένα post στο Instagram μας ενημέρωσε πως η επιστροφή δεν θα γίνει με καράβι αυτή τη φορά αλλά με αεροπλάνο.

Με μια σειρά από stories, η 48χρονη μας έδειξε στιγμές από την πτήση ενώ δημοσίευσε και ένα άλλο post μέσα από το αεροπλάνο ποζάροντας με ένα tshirt στο οποίο και έδειχνε ποιός είναι το αφεντικό.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στην Ελλάδα ή αν η Heidi θα παραμείνει με τον σύζυγό της στην Ελλάδα για λίγες ακόμα διακοπές.

queen

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Ακυρωμένη και η απογευματινή πτήση της Olympic Air – Προσγειώθηκε με δυσκολία η Sky Express Προβλήματα στην έλευση των αεροσκαφών στη Νάξο, δημιούργησαν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κύθνο Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κύθνου, για προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με τρεις (03) επιβαίνοντες, σε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το πέπλο της Αφρικάνικης σκόνης πάνω από τη Νάξο – Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Cyclades24 Καλυμμένη από ένα πέπλο αφρικανικής σκόνης ξύπνησε και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Επέστρεψε στην Αθήνα η πτήση της Olympic Air εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας Το δρόμο της επιστροφής προς το “Ελ. Βενιζέλος” από τη Νάξο,...