Πιάστηκε ο αδίστακτος «κοντός» ληστής της Μυκόνου

Πιάστηκε ο αδίστακτος «κοντός» ληστής της Μυκόνου

Τέλος στην δράση του αδίστακτου «κοντού», που είχε γίνει τρόμος και φόβος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, καθώς με συνεργούς τους τρύπωναν σε βίλες, απειλούσαν τα θύματα τους και άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τo newsbreak, τον Σεπτέμβριο του 2020, η σπείρα είχε ληστέψει ένα ζευγάρι, ιδιοκτήτες μιας από τις πιο γνωστές ταβέρνες του νησιού. Ωστόσο, όπως παρατήρησαν τα θύματα, ένας από τους δράστες είχε ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα: «Ήταν πολύ κοντός σε σχέση με τον συνεργό του. Το ύψος του έφτανε το 1,60 ενώ ο ένας από τους συνεργούς του ήταν κοντά στο 1,80» λέει αστυνομικός που είχε ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση. Πλέον, ο «κοντός ληστής της Μυκόνου» είναι στα χέρια των διωκτικών αρχών. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ η αναζήτηση των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται. Η συμμορία φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις σε πολυτελή σπίτια του νησιού καθώς υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες θυμάτων που περιέγραφαν ότι «ένας από τους ληστές ήταν κοντός».

Πηγή: cyclades24.gr