Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κυκλάδες: Ποια ονόματα ακούγονται για υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Οι επόμενες εθνικές εκλογές δεν έχει προσδιοριστεί πότε θα διεξαχθούν, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διαμηνύει ότι θα γίνουν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας περί την άνοιξη του 2023. 

Στο νομό Κυκλάδων το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι κατά το ήμισυ έτοιμο και δεδομένο, καθώς είναι γνωστές οι τρεις από τις έξι θέσεις των υποψηφίων. Οι εν ενεργεία «γαλάζιοι» βουλευτές του νομού Κυκλάδων θα είναι και οι τρεις εκ νέου υποψήφιοι στις επόμενες εθνικές εκλογές. Οπότε οι τρεις θέσεις των υποψηφίων θα καταληφθούν από τους Γιάννη Βρούτση, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα.

Σε ότι αφορά τις άλλες τρεις θέσεις, πιθανή είναι η επανακάθοδο στις εκλογές του πολιτευτή της ΝΔ από την Σαντορίνη, Μάρκου Καφούρου.  Επίσης, δύο γυναίκες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιες στις Κυκλάδες. Το cyclades24 σας είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι η μία εξ αυτών είναι η νυν Γενική Γραμματέας Τουρισμού, Βίκυ Λοϊζου η οποία δείχνει να διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Υποψήφια ενδιαφέρεται να είναι και η Δέσποινα Πρίνια, η οποία είναι Γ.Γ. Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ και ήταν στο ψηφοδέλτιο και το 2019.

Επιπλέον, ακούγεται και πάλι το όνομα του πρώην δημάρχου Νάξου, Μανόλη Μαργαρίτη, αν και δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση να τοποθετηθούν δύο υποψήφιοι από τη Νάξο στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και κάποιο πρόσωπο από την Σύρο στο ψηφοδέλτιο, χωρίς ωστόσο για την ώρα να έχουν προκύψει κάποιοι ενδιαφερόμενοι.

Με δεδομένο ότι ακόμη βρισκόμαστε στα τέλη Νοεμβρίου του 2021, θεωρείται σίγουρο ότι στην πορεία του χρόνου θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις για το θέμα των υποψηφιοτήτων των βουλευτικών εκλογών. 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κοινή ανακοίνωση Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου για τη καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Μουστάκη Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα σωματεία Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΜΣ...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πανναξιακό ΑΟ Η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. αποχαιρετά έναν θρύλο του Συλλόγου, τον Γιάννη Καρούση, ο οποίος μας άφησε για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακρίσεις των μαθητών του Γενικού Λυκείου Μυκόνου στον Εθνικό Τελικό του διαγωνισμού “Young Business Talents” Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή 22 Μαρτίου...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στο Γυμνάσιο Νάουσας της Πάρου για τις δράσεις της η ΕΟΔ Κυκλάδων ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: “ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ” (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ) Μετά από πρόσκληση του υπεύθυνου...