Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

To “Κοινό Τηνίων” για τη διαδικασία ανάδειξης της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” δεν συμμετέχει στις εκλογές για την Διοικούσα Επιτροπή του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. διότι:

1. Η εκλογική διαδικασία αυτή, μόνο ως παρωδία εκλογών μπορεί να χαρακτηριστεί. 
2. Η εκλογή από ένα μικρό κονκλάβιο εκλεκτόρων δεν νομιμοποιείται από τον λαό της Τήνου.
3. Από την διαδικασία αποκλείεται μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.
4. Δεν δημοσιεύτηκαν πουθενά προγραμματικές θέσεις. Δεν έγιναν δημόσιες τοποθετήσεις από τους υποψηφίους. Ούτε καν τα ονόματά τους δεν δημοσιεύτηκαν.
5. Τα τηλεφωνήματα, τα “ραβασάκια”, οι προσπάθειες “στησίματος” του αποτελέσματος και οι συναλλαγές κυριάρχησαν κατά την προεκλογική περίοδο όπως κάθε φορά.
6. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήδη συζητιέται σε ιδιωτικές κουβέντες ως δεδομένο.
7. Τα δύο “στρατόπεδα” βρίσκονται πλέον σε συμφωνία.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βρεθεί “ένοχος” για ένα αποτέλεσμα προκαθορισμένο στο παρασκήνιο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν “διαρροές” μέσα στην ομάδα τους και τα “κουκιά” δεν βγαίνανε εξ αρχής.

Το ξαφνικό ενδιαφέρον προς την πλευρά μας από όσους μας κατηγορούν με κάθε ευκαιρία ως εξτρεμιστές, παράνομους, Ρουβίκωνες κλπ. απλώς αποδεικνύει τις προσπάθειες μεθόδευσης του αποτελέσματος.

Αν στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Κοινού Τηνίων, δεν ήταν κάποιος ορθόδοξος, ο αποκλεισμός του από την διαδικασία δεν θα απασχολούσε κανέναν από όσους κόπτονται τώρα για την συμμετοχή μας.

Ως Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” μένουμε σταθεροί στις θέσεις μας, από την στιγμή που αναδείξαμε πρώτοι το ζήτημα της αλλαγής του νόμου για το ΠΙΙΕΤ στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2014, μέχρι και σήμερα.

Ζητάμε:

– Εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής απευθείας από τον λαό της Τήνου, χωρίς αποκλεισμούς
– Κατάργηση της ex officio θέσης του Μητροπολίτη ως προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής
– Να γίνει επιτέλους το Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κτήμα του λαού της Τήνου.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γιάννης Βρούτσης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – Να είμαστε πολύ περήφανοι για την καταγωγή μας» (vid) Στην κάμερα της ιστοσελίδας μας μίλησε ο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν ξέρουμε αν ο Δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς, έχει βρει το «μαγικό ραβδί», όμως το βέβαιο είναι πως ό,τι βάζει στο στόχαστρό του το...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: 70 παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες οινοχόοι, στους αμπελώνες του νησιού Στη Σαντορίνη, με πρωτοβουλία του Court of Master Sommeliers Europe (CMS) και του WSPC,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΚΚΕ: Αλλαγή προγράμματος στην περιοδεία της Πάρου, με Χρήστο Κατσώτη αντί της Διαμάντω Μανωλάκου Η σχετική ανακοίνωση για την περιοδεία του ΚΚΕ στην Πάρο:...