Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανοιχτή επιστολή προς Δήμαρχο Σαντορίνης Κο Α. Σιγάλα

Ανοιχτή επιστολή προς Δήμαρχο Σαντορίνης Κο Α. Σιγάλα έστειλαν τα Σωματεία Εκμισθωμένων οχημάτων με οδηγό Κυκλάδων. (Σ.Ε.Ο.Ο.Κυκλάδων) και Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης. (ΣΩ.Τ.ΛΕ.Σ)

“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε 

Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας μεταφέρουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε κατά την άσκηση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας στην περιοχή του Καμαρίου.

Η παρούσα κυκλοφοριακή ρύθμιση καθώς και το κλείσιμο του δρόμου που προσεγγίζει την Καμάρα (ιδιοκτησία Σιγάλα Ευαγγέλου) έχει καταστήσει την πρόσβαση των ιδιωτικών μεταφορών δυσλειτουργική. 

Πιο συγκεκριμένα αντιμετωπίζουμε δυσκολία να μεταφέρουμε αλλά και να παραλάβουμε πελάτες καταλυμάτων στην περιοχή του Μέσα Βουνού ενώ ακόμα και η διέλευση από το Καμάρι συνολικά απαιτεί πλέον περισσότερο χρόνο λόγω της συμφόρησης που προκαλείται από την αύξηση του αριθμού των σταθμευμένων οχημάτων επί των δημοτικών οδών. 

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι η ταλαιπωρία των επισκεπτών και η δυσφήμιση τόσο της δικής μας υπηρεσίας όσο και των καταλυμάτων που συνεργαζόμαστε με αποτέλεσμα τελικά να δημιουργείται μία αρνητική εικόνα συνολικά για το νησί μας.

Με αυτή την επιστολή σας εκφράζουμε τον προβληματισμό μας. 

Είμαστε σίγουροι ότι θα αφουγκραστείτε την αγωνία μας και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος προς όφελος των επαγγελματικών ομάδων και των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Με εκτίμηση

Σωματείο Εκμισθωμένων οχημάτων με οδηγό Κυκλάδων.(Σ.Ε.Ο.Ο.Κυκλάδων)

Σωματείο Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης.(ΣΩ.Τ.ΛΕ.Σ)”

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κόντρα στις «ταμπέλες» της κοινωνίας, γιατρός στη Σέριφο (Podcast) Ο Θανάσης μεγάλωσε με τις θείες του, γιατί έμεινε ορφανός απο μικρή ηλικία. Παρά τις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα Δημοκρατία Θήρας: Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 23-04-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με την βουλευτή της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και μέλος Δ.Σ. της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Απόδημου Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε),  κ. Μαριέττα Καραμανλή, συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα στη...