Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Σύρο

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 20-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 27 και 37 ετών για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -3,4- γραμμ. κάνναβης. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 21-07-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Πάρο

Την 21-07-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 46χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε και διέθετε προς πώληση είδη παραεμπορίου. Τα προϊόντα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 22-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για παραβάσεις το Κ.Ο.Κ στη Μύκονο

Την 21-07-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 23 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Επιπλέον, ο 20χρονος κατηγορείται ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας πέντε αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού

Συνελήφθησαν χθες (21 Ιουλίου 2021) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί από τους οποίους τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό το Βέλγιο και την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Πηγή: cyclades24.gr