Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αυτός είναι ο 47χρονος ιδιοκτήτης spa που βίαζε νεαρά κορίτσια με «δόλωμα» αγγελίες για μοντέλα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 47χρονος μετά από καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, καθώς έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του.

Ο άνδρας είχε καταχωρήσει αγγελία μέσα από την οποία αναζητούσε υποψήφια μοντέλα με στόχο να τα προωθήσει στο χώρο της μόδας, αλλά οι προθέσεις του ήταν άλλες.

Μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών ότι έπεσαν θύμα βιασμού με δόλωμα την αγγελία ο 47χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Μετά μάλιστα από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δίνονται στη  δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 47χρονου που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία του 47χρονου… 

Εφιαλτικές στιγμές για δύο κορίτσια

Ο 47χρονος είχε δημοσιεύσει αγγελία για μοντέλα και δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 18 ετών, που την είδαν επικοινώνησαν μαζί του και έκλεισαν ραντεβού στο χώρο εργασίας του, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο κοπέλες επισκέφτηκαν τον άνδρα διαφορετικές ημέρες, ωστόσο οι καταγγελίες που έκαναν στις αστυνομικές αρχές ήταν πανομοιότυπες.

Ο άνδρας και στις δύο κοπέλες με τις οποίες συναντήθηκε, ανέφερε ότι οι αναλογίες των σωμάτων τους, δεν είναι αυτές που θα τους έπρεπε να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας.

Τους έκανε λοιπόν πρόταση να τις προσλάβει στο ινστιτούτο μασάζ και να τις τοποθετήσει στο χώρο της υποδοχής των πελατών. Μάλιστα τις ξενάγησε και στους χώρους τους ινστιτούτου. Όταν έφτασαν σε ένα από τα δωμάτια, τα οποία, απ’ ό,τι φαίνεται εκτός από μασάζ χρησιμοποιούνταν και για άλλους σκοπούς, κλείδωσε την πόρτα και κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο κορίτσια.

Οι κοπέλες κατάφεραν να ξεφύγουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που έζησαν στις αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια έγινε η σύλληψη.

newsit.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα προκάλεσε η κακοκαιρία εξπρές, που έπληξε από χθες μεγάλο μέρος της χώρας και φαίνεται ότι πλέον είναι σε αποδρομή. Καταρρακτώδης...

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του συντρόφου της, ο οποίος είναι Αμερικανός μπασκετμπολίστας της ομάδας του Περιστερίου, έκανε μία γυναίκα πριν λίγες ώρες....

ΕΛΛΑΔΑ

Ξενυχτούν όλο το βράδυ… φτάνουν στο σημείο να ξεχνούν να φάνε, αρνούνται να πάνε σχολείο παραμένοντας μπροστά σε οθόνες!  Αυτή είναι η χαρακτηριστική συμπεριφορά...

ΕΛΛΑΔΑ

Μια έξυπνη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύει στην ψηφιακή απεικόνιση και διαχείριση κειμένων ιστορικών ελληνικών βιβλίων, γραμμένων σε πολυτονικό σύστημα, ανέπτυξε η ομάδα Ψηφιακής...