Σοβαρό τροχαίο με επτά τραυματίες στην Άνδρο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Άνδρου με το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με συνολικά επτά τραυματίες. 

Συγκεκριμένα, στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις ανήλικοι, με οδηγό έναν 17χρονο ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Μαζί του ήταν άλλοι δύο 14χρονοι. Ο 17χρονος έκανε προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που διερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Σε αυτό επέβαινε μια παρέα τεσσάρων ατόμων από 20 έως 25 ετών, με οδηγό μια 22χρονη.

Σύμφωνα με το enandro.gr σχεδόν όλα τα παιδιά είναι από την Άνδρο ή συνδέονται με το νησί, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Τρεις μεταφέρθηκαν με αεοροδιακομιδή στην Αθήνα

Αρχικά, και οι επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, τρεις από αυτούς μεταφέρθηκαν με αεροδιακομιδή στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών είναι ένας 14χρονος, ο οποίος είναι διασωληνωμένος στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων. Οι υπόλοιποι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Πηγή: cyclades24.gr