Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κέα

Πιο αναλυτικά, η επιχείρηση  INMO PARCK INVEST A.E., σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, έλαβε προέγκριση οικοδομικής άδειας από την υπηρεσία δόμησης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την δημιουργία νέου πολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου στην περιοχή Βρόσκοπος, στη Θέση Καλόγηρος, της Δημοτικής Κοινότητας Ιουλίδας του Δήμου Κέας.

Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, το νέο κατάλυμα πέντε αστέρων θα είναι δυναμικότητας 99 κλινών με υπόγεια, υπόσκαφα μέρη και πισίνες.

Η θέση Καλόγηρος του νέου πολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου απέχει από την πρωτεύουσα του νησιού Ιουλίδα 12.2 Χιλιόμετρα ενώ από το λιμάνι Κορησσία της Κέας απέχει 10.3 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας, για την ίδρυση του πεντάστερου ξενοδοχείου στην περιοχή Βρόσκοπος της Κέας, έχει λάβει έγκριση για υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Ε΄ κύκλος).

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης βρίσκεται στα 4.796.372,81 ευρώ με το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να βρίσκεται επίσης στα 4.796.372,81 ευρώ.

Επίσης στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης ύψους 1.923.549,12 ευρώ ενώ από την υλοποίηση της επένδυσης θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας που ανέρχονται σε 30,60 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας. 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οργανωτικός πυρετός επικρατεί στην Πάρο και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist της κατηγορίας κάτω...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τις Κυκλάδες – Οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην ακτοπλοΐα Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε όλη τη χώρα, λόγω της...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη, αναφορικά με φερόμενη προβληματική διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν έδεσε σε Νάξο και Πάρο το Blue Star 2 – Συνέχισε το δρομολόγιό του προς Πειραιά Το δρόμο της επιστροφής προς το λιμάνι...