Συλλήψεις σε Μύκονο και Πάρο

Συλλήψεις σε Μύκονο και Πάρο

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 28-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 28-07-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 28-07-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε τοποθετήσει σε τμήμα αιγιαλού, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Πάρο

Την 29-07-2021 το πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Πάρο

Την 28-07-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο αλλοδαπές ηλικίας 30 και 38 ετών οι οποίες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Πηγή: cyclades24.gr