Κυκλάδες – Καιρός: Πότε έρχονται τα 40ρια στα νησιά – Η πρόγνωση μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στα νησιά των Κυκλάδων την περίοδο του καύσωνα και των έντονων καιρικών φαινομένων με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Παρασκευή 30 Ιουλίου: Ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 39 με 40 βαθμούς στις Κυκλάδες. Τις βραδινές ώρες πέφτει στους 32 με 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί εντάσεως 4 με 5 μποφόρ.

Σάββατο 31 Ιουλίου: Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με μέγιστη τιμή κοντά στους 40 βαθμούς. Εξασθενούν στα 2 με 3 μποφόρ οι Βορειοδυτικοί άνεμοι.

Κυριακή 1 Αυγούστου: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 32 έως 39 βαθμούς. Οι άνεμοι στρέφονται σε Βορειοανατολικούς και διατηρούνται στα επίπεδα των 2 με 3 μποφόρ.

Δευτέρα 2 Αυγούστου. Ίσως η πιο ζεστή ημέρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 32 έως και 41 βαθμούς. Οι άνεμοι περίπου στα ίδια επίπεδα, Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Τρίτη 2 Αυγούστου. Διατηρούνται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες θα κυμανθούν από 32 έως 39 βαθμούς. Οι Βόρειοι άνεμοι ενισχύονται ελαφρώς στα 4 με 5 μποφόρ.

Τετάρτη 3 Αυγούστου. Ο καύσωνας συνεχίζεται με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 32 με 40 βαθμούς. Οι άνεμοι στα ίδια επίπεδα, 4 με 5 μποφόρ.

Πηγή: cyclades24.gr