Πάρος – Νάουσα: Ανακοίνωση του συλλόγου καταστημάτων εστίασης – Κλείνουν μπαρ και κέντρα διασκέδασης

Πάρος – Νάουσα: Ανακοίνωση του συλλόγου καταστημάτων εστίασης – Κλείνουν μπαρ και κέντρα διασκέδασης

Το κλείσιμο Μπαρ και κέντρων διασκέδασης καθώς και η λειτουργία μουσικής σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιφέρεια Νάουσας αποφασίστηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου καταστημάτων Νάουσας.

Η Πάρος πλήττεται το τελευταίο διάστημα από νέα κρούσματα κορονοϊού και έτσι οι καταστηματάρχες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, επισημαίνοντας πως σε ακόμη μία περίπτωση, τα καταστήματα δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πανδημίας, μένοντας απλοί θεατές της στοχοποίησής τους.

Ανακοίνωση συλλόγου καταστημάτων εστίασης Νάουσας. 1/8/21

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σημερα μετά την πίεση των ελεκτικων αρχων που ασκείται στα κατάστημα εστιασης και ειδικά στη διασκέδαση, αποφασίστηκε το κλείσιμο των Μπαρ και κέντρων διασκέδασης καθώς και η λειτουργία μουσικής σε όλα τα καταστήματα υγειονομικου ενδιαφέροντος στην περιφέρεια Νάουσας σήμερα.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό επιφέρει ταλαιπωρία στους επισκέπτες μας γιαυτό ζητούμε συγνώμη, δυστυχώς όμως τα καταστήματα εστιασης δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πανδημίας για μια ακόμη φορα μένοντας απλοί θεατές της στόχοποίησης τους.

Πηγή: cyclades24.gr