Μύκονος – Βίντεο: Οι επιχειρήσεις για το «ξεδόντιασμα» πολυεθνικού κυκλώματος ναρκωτικών

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου και του Γραφείου Γενικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης, κατάφεραν μετά απο αξιοποίηση πληροφοριών να συλλάβουν ένα μέλος του κυκλώματος και με τη βοήθεια του λαγωνικού Ugly, να ξετρυπώσουν τα ναρκωτικά που η ομάδα ειχε εντοιχίσει σε πετρινους φράκτες του νησιού για να τα ρίξει στους εκλεκτούς πελάτες την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

βίντεο ντοκουμέντα απο τις σαρωτικές επιχειρήσεις του Λιμενικού του νησιού των ανέμων, με τις πληροφορίες να λένε οι οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών για το ξεδόντιασμα του κυκλώματος συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 45χρονος συλληφθείς, ήταν σημαντικό στέλεχος του κυκλώματος της Μυκονου και είχε τον ρόλο να παραλαμβανει κοκαΐνη, κάνναβη και χάπια MDMA, απο συνδέσμους της Αθήνας να τα μεταφέρει στο κοσμοπολίτικο νησί και να τα διαθέτει στη μαύρη αγορά. Μάλιστα για τον Αύγουστο είχαν ήδη ξεκινησει οι μεγάλες παραλαβές απο την Αθηνα όμως οι πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία των αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, έβαλαν φρένο στις big business με τη «λευκή κυρία».

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή στην περιοχή Βόθωνας Μυκόνου ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν μισό κιλό κάνναβη, 133 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης, χάπια MDMA, εκατοντάδες ευρώ, ζυγαριές ακριβειας.

Πηγή: cyclades24.gr