Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ για την βλάβη στην Σέριφο

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης αναφορικά με τη βλάβη που εκδηλώθηκε σε Μονάδα του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στην Σέριφο και την προσωρινή μείωση της απόδοσης του παραγωγικού δυναμικού, λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών, ανακοινώνει ότι το Η/Ζ που εστάλη στην Σέριφο από τον ΑΣΠ Μήλου, αναμένεται να φτάσει στο νησί έως σήμερα το απόγευμα.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το εν λόγω Η/Ζ να καταστεί λειτουργικό άμεσα, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση της βραδινής αιχμής. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό θα προγραμματιστούν μικρής διάρκειας διακοπές ηλεκτροδότησης, περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1μιση ώρα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος της Σερίφου, ο ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί θερμά τους καταναλωτές να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ειδικά για τις ώρες αιχμής 19:30-24:00.

Τις συγκεκριμένες ώρες, πρέπει να:

-Αποφεύγουν τη χρήση των ηλεκτροβόρων συσκευών (πλυντήριο, φούρνος, θερμοσίφωνας κ.λπ.) και να τη μεταθέτουν κατά τις λοιπές ώρες (εκτός αιχμής).

-Ρυθμίζουν τη θερμοκρασία των κλιματιστικών στους 26 βαθμούς.

Η λελογισμένη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών κατά τη διάρκεια των ακραίων αυτών καιρικών συνθηκών, θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην αποφυγή τυχόν προβλημάτων ηλεκτροδότησης, διασφαλίζοντας την υγεία, την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί εκ των προτέρων τους καταναλωτές για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται νέα επένδυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στην Ανάφη. Σύμφωνα με το bizness.gr, το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης υπαρχόντων κατοικιών...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θέλει σωματική αλλά κυρίως ψυχική δύναμη να σκαλίζεις το μάρμαρο. Σπουδαστές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας διδάσκονται στον Πύργο της Τήνου τα μυστικά της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιστρέφει στα δρομολόγια από σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου το πλοίο ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ.  Ολοκλήρωσε την περίοδο συντήρησης και ετήσιας ακινησίας του και θα εξυπηρετεί κανονικά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κοινή ανακοίνωση Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου για τη καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Μουστάκη Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα σωματεία Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΜΣ...