Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: Και οι Βρετανοί κομμωτές που αγόρασαν τη βίλα Κωστόπουλου έπεσαν θύματα της αυθαίρετης δόμησης

 πολυεκατομμυριούχος κομμωτής Τσαρλς Γουόρθινγκτον και ο σύντροφος του Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ μαζί με γείτονες τους, κατήγγειλαν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου μέσω των νομικών τους εκπροσώπων, παράνομες εργασίες μπροστά από τις ιδιοκτησίες τους στη περιοχή Χουλάκια.

Πώς σε ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου δόμησης, ένας Μυκονιάτης επιχειρηματίας σκόπευε να σηκώσει βίλα – μεγαθήριο με άδειες μικρής κλίμακας με σκοπό, σύμφωνα με πληροφορίες, να την μοσχοπουλήσει σε ενδιαφερόμενους αγοραστές από το εξωτερικό.

Η καταγγελία λοιπόν αφορά τις παράνομες εργασίες για την κατασκευή της βίλας του επιχειρηματία Γ.Α και του οδηγού του οχήματος που εναπόθεσε οικοδομικά υλικά στο συγκεκριμένο αγροτεμάχιο στα Χουλάκια. Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις οι Βρετανοί κομμωτές και οι γείτονες τους εντόπισαν την παρανομία, ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας. Τις συνολικά οκτώ εγκρίσεις εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας σε οικόπεδο …χωρίς ακίνητο, είχε βγάλει ο μηχανικός Α.Χ ( τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση του mononews).

Στο βιβλίο συμβάντων της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αναφέρονται τα εξής: «Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι σε πρόσφατο χρόνο, εντός του εν λόγω αγροτεμαχίου στο οποίο δεν υφίσταται καμία κτιριακή εγκατάσταση, τοποθετήθηκαν μεγάλου όγκου οικοδομικά υλικά και πως κατά την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο δεν ανερεύθη ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου ή ο οδηγός του φορτηγού. Παραγγέλθηκε διενέργεια αυτοψίας από τις αρμόδιες αρχές και το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

Το αγροτεμάχιο στη Μύκονο στο οποίο εντοπίστηκαν οι παράνομες εργασίες
Το αγροτεμάχιο στο οποίο εντοπίστηκαν οι παράνομες εργασίες

 Για την ιστορία οι δυο Βρετανοί κομμωτές που θεωρούν τη Μύκονο δεύτερη τους πατρίδα απέκτησαν τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου πριν από εννέα χρόνια από την Eurobank καθώς το ακίνητο είχε κατασχεθεί λόγω της αδυναμίας του εκδότη να εξυπηρετήσει τις δανειακές του υποχρεώσεις. Οι Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Άλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ έδωσαν 5,5 εκατ ευρώ μετά από σκληρά παζάρια και στη συνέχεια προχώρησαν σε γενναία ανακαίνιση προκειμένου να προσαρμόσουν το ακίνητο στα γούστα τους.

Η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου που αγόρασαν οι δύο Βρετανοί κομμωτές
Η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου που αγόρασαν οι δύο Βρετανοί κομμωτές

 Οι δυο επιχειρηματίες είχαν εντυπωσιαστεί με τη θέα που προσφέρει η βίλα καθώς βλέπει στο λιμάνι της Μυκόνου, τη Δήλο και το ηλιοβασίλεμα ενώ θεώρησαν μεγάλο προσόν την ιδιωτικότητα που προσφέρει το σπίτι, αφού βρίσκεται στο τελευταίο οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δρόμος στην περιοχή Χουλάκια τερματίζει ακριβώς έξω από την πόρτα της βίλας.

mononews.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Πάρου: Αρνητική η η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου περί ενδεχόμενης προσέγγισης ταχύπλοου στο Πίσω Λιβάδι Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάρου στην Συνεδρίασή της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εργαστήρι Χορού Μήλου: Το Σάββατο 30 Απριλίου η προτελευταία βραδιά μπαλέτου Η προτελευταία βραδιά μπαλέτου για τη φετινή σεζόν θα είναι το Σάββατο, 30...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τους πρώτους του υποψηφίους για τη διαδικασία των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται νέα επένδυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στην Ανάφη. Σύμφωνα με το bizness.gr, το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης υπαρχόντων κατοικιών...