Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: «Αγνώριστο» το νησί των Ανέμων υπό τον φόβο ελέγχων – Χαμηλή μουσική στα κλαμπ και τα πάρτι τελειώνουν άρον-άρον

Μία εντελώς διαφορετική Μύκονο αντικρίζουν οι επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί των Ανέμων, καθώς η μουσική στα διάσημα κλαμπ πλέον ακούγεται σε χαμηλή ένταση και τα πάρτι σε βίλες τελειώνουν άρον-άρον υπό τον φόβο ελέγχων.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στον ΑΝΤ1, πλέον βλέπουν μία αρκετά διαφορετική εικόνα στο νησί με τα περιπολικά να έχουν επιστρέψει στους δρόμους και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

«Κάθε τόσο έβλεπα και έναν ΔΙ.ΑΣ., ένα περιπολικό να περνάει, είχα να το δω χρόνια στη Μύκονο αυτό» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος της Μυκόνου σχολιάζοντας τις αλλαγές στο νησί των Ανέμων.

«Το ‘χα ξεχάσει ότι υπάρχουν περιπολικά» συμπληρώνει.

Κατάσχεσαν ενισχυτές γνωστού κλαμπ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κάτοικοι ξαναβλέπουν περιπολικά στους δρόμους του νησιού μετά από χρόνια, στα διάσημα κλαμπ η μουσική «παίζει» από νωρίς χαμηλά, ενώ τα ιδιωτικά πάρτι σε βίλες ολοκληρώνονται άρον-άρον τα μεσάνυχτα υπό τον φόβο αστυνομικής επέμβασης.

Στο πλαίσιο των μαζικών ελέγχων σε κλαμπ, μάλιστα, τέσσερις εργαζόμενοι σε κέντρα διασκέδασης στην Μύκονο έχουν μεταφερθεί στις Αρχές.

«Κατάσχεσαν για ηχορύπανση τους ενισχυτές κέντρου, που δεν το πείραζε κανείς και μάλιστα στο πάρτι των εγκαινίων του» αναφέρει άλλος κάτοικος του νησιού και στη συνέχεια προσθέτει «μαγκωμένη η Μύκονος πολύ, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πλοία που μεταφέρουν οικοδομικά υλικά δεν φτάνουν καν στο λιμάνι του νησιού, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι χθες, Δευτέρα (16/5), συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα από τις Αρχές για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Την ίδια στιγμή, οι ιδιοκτήτες στα γνωστά παραλιακά κέντρα της Μυκόνου στα οποία έχουν εκδοθεί εντολές κατεδάφισής , βρίσκονται σε αναμονή για την εκδίκαση των ενστάσεών τους.

«Έχουν αναλάβει όλοι υποχρεώσεις, δεν υπάρχει επιχειρηματίας στον οποίο αυτή η ανασφάλεια, για το τι θα γίνει την άλλη μέρα, τον ωφελεί. Βρισκόμαστε σε μία αναμονή που δεν είναι συνήθης, γιατί όλο αυτό το θέμα έχει σχέση με την ώρα που έγινε», δήλωσε ο δικηγόρος ιδιοκτήτη καταστήματος στην Ψαρρού Λάμπρος Φράγκος.

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φ. Μαυρομμάτης: “Η παιδεία στις πρώτες προτεραιότητές μας – Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία” Ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΓΕΛ Πάρου: Για 2η χρονιά εξεταστικό κέντρο για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών (Πανελλαδικές εξετάσεις 2024) Μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κόντρα στις «ταμπέλες» της κοινωνίας, γιατρός στη Σέριφο (Podcast) Ο Θανάσης μεγάλωσε με τις θείες του, γιατί έμεινε ορφανός απο μικρή ηλικία. Παρά τις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα Δημοκρατία Θήρας: Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση...