Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Η Νάξος θα στείλει την Κυριακή ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας ΝΑΙ στο ΠΑΣΟΚ»

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Η Νάξος θα στείλει την Κυριακή ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας ΝΑΙ στο ΠΑΣΟΚ»

Δυνατό μήνυμα λίγο πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 21 ης Μαΐου έστειλε η Νάξος κατά την ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Χώρα και το κάλεσμα που απηύθυνε για τις εκλογές ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του ο κ. Πολυχρονάκος και αφού τους ευχαρίστησε για την μεγάλη συμμετοχή, αναφέρθηκε στην εργαλειοποίηση της αγανάκτησής από αυτούς που από το 2010 υπάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων και οδήγησαν τη χώρα σε σκοτεινούς δρόμους.

«Στις εκλογές της 21 ης Μαΐου, -τόνισε ο κ. Πολυχρονάκος- πρέπει να πούμε ΟΧΙ στη ΝΔ και τον

κ. Μητσοτάκη που στήνουν παρακρατικούς μηχανισμούς και ζητάνε συγγνώμη για τραγικά λάθη με τελευταίο αυτό που οδήγησε στο δυστύχημα των Τεμπών.

Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα που κυβέρνησαν τη χώρα και μετέτρεψαν το 2015 με το δημοψήφισμα το Όχι σε Ναι, που δεν έχουν πρόγραμμα, θέσεις και λύσεις για τα προβλήματα του τόπου.

Οι πολίτες των Κυκλάδων στις 21 Μαΐου πρέπει να πουν ΝΑΙ στο ΠΑΣΟΚ, με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, για να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χωρά.

Στο ΠΑΣΟΚ διεκδικούμε τη συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας με συγκεκριμένες θέσεις».

Ο κ. Πολυχρονάκος ανέφερε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια σοβαρή νησιωτική πολιτική και παρέθεσε τους 8+1 άξονες που έχουν προταθεί για την επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν τα νησιά μας. Ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τις προτάσεις για:

  • Την επαναφορά από τώρα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, τον έλεγχο της ακρίβειας, τον Ειδικό Αναπτυξιακό Νόμο για τα νησιά μας, τον Χωροταξικό και Παράκτιο Σχεδιασμό,
  • Την πρωτοποριακή πρόταση για «έξυπνα νησιά»,
  • Την καταχώρηση του όρου «Διπλή νησιωτικότητα» για δωρεάν ενδονησιωτικές μετακινήσεις,
  • Τα κίνητρα για την ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά μας,
  • Την ενίσχυση και στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας με ουσιαστικά κίνητρα,
  • Το νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης των νησιά μας,
  • Τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ενεργειακή αυτονομία των νησιών μας,
  • Τις λύσεις για το στεγαστικό πρόβλημα και την προστασία της πρώτης κατοικίας,
  • Τις θεσμικές παρεμβάσεις στην Αυτοδιοίκηση.

Αναφέρθηκε επιπλέον στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή, με μοναδικό θέμα το κόστος μετακίνησης των αθλητικών σωματείων και παρέθεσε τις απόψεις των κυβερνητικών φορέων που απαξιώνουν τα νησιά των Κυκλάδων μη γνωρίζοντας τι σημαίνει να ζει κανείς σε αυτά.

Κατά το κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Πολυχρονάκος τόνισε πως πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ότι οι κυβερνητικές συνεργασίες πρέπει να βασίζοντα σε σοβαρές πολιτικές.

Κάλεσε τους πολίτες της Νάξου και των Κυκλάδων να στείλουν το δικό τους μεγάλο μήνυμα την Κυριακή 21 Μαΐου λέγοντας ΝΑΙ στην ανανέωση σε επίπεδο ιδεών και διεκδικήσεων, λέγοντας ΝΑΙ στο ΠΑΣΟΚ.

«Οι Κυκλαδίτες και οι Κυκλαδίτισσες, την Κυριακή μέσα από την ψήφο τους θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές που τους έβαλαν σε δεύτερη μοίρα και ένα μεγάλο ΝΑΙ στο ΠΑΣΟΚ και στους νέους ανθρώπους που με όραμα και θέληση θα οδηγήσουν τις Κυκλάδες εκεί που τους αξίζει» κατέληξε ο κ. Πολυχρονάκος.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αεροδιακομιδή ασθενή από την Κύθνο Αεροδιακομιδή ασθενή, με πτητικό μέσο της πολεμικής αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου. Συγκεκριμένα: Ένα (1) Super Puma μετέφερε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Όλα έτοιμα στην Ίο για την σημερινή πρεμιερα του Ios Major 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη παραλία του Μυλοπότα από την Luxurius μπροστά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Παραδόθηκε στον Δήμο το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων GPS για τον βέλτιστο συντονισμό σε έκτακτες καταστάσεις και κρίσεις Πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα «ιχνηλάτησης»...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Eπιδεινώνεται η κατάσταση που επικρατεί σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας στα νησιά εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο...