Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανθή Χαλκιά: “Η Ελλάδα θα συνεχίσει να κοιτάζει μόνο μπροστά – Θα είμαι πάντα δίπλα στα νησιά μας”

Μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής έστειλε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Ανθή Χαλκιά, κατά την κεντρική της προεκλογική ομιλία η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο χώρο του παλιού εργοστασίου Ζησιμάτου στην Ερμούπολη, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν εξαιρετικό χώρο για τη διενέργεια εκδηλώσεων.

Ήταν μια πολιτική συγκέντρωση η οποία χαρακτηρίστηκε από το δυναμισμό και το συναίσθημα μιας νέας γυναίκας, η οποία μετά από διαδρομή περίπου 10 ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στις εθνικές εκλογές και δίνει ένα τίμιο και αξιοπρεπέστατο αγώνα διεκδικώντας μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Η Ανθή Χαλκιά καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους, οι οποίοι της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.

Μεταξύ των άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Σύρου, Αλέξης Αθανασίου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, κομματικά στελέχη, φίλοι και υποστηρικτές της Ανθής Χαλκιά, οι οποίοι της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία ενόψει των εκλογών της Κυριακής 21 Μαϊου.   

«Η Σύρος, η πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου και των Κυκλάδων, το νησί της ιστορίας και του πολιτισμού, της εργασίας και της παράδοσης, αξίζει και πρέπει να έχει φωνή στη Βουλή. Να εκπροσωπηθεί από έναν άνθρωπο, από μια νέα γυναίκα που προέρχεται από τα σπλάχνα της. Που έχει γεννηθεί, έχει μεγαλώσει, έχει κάνει οικογένεια, ζει και εργάζεται εδώ μαζί σας», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας της η κ. Χαλκιά.

«Ο χώρος της πολιτικής δε μου είναι άγνωστος, καθώς προέρχομαι από πολιτικοποιημένη οικογένεια και συμμετέχω από νωρίς στην πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας. Επί δέκα συναπτά έτη εργάζομαι για το καλό του νησιού μέσα από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τώρα μου προσφέρεται αυτή η ευκαιρία με τη βοήθειά σας να πράξω το ίδιο και για τα νησιά μας. Γνωρίζω καλά τα προβλήματα των νησιών και έχω τη διάθεση και την αποφασιστικότητα για να αγωνιστώ για το καλύτερο μέλλον τους και την επίλυση των προβλημάτων τους», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων.

«Οι Κυκλαδίτες θα εμπιστευθούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος που εγγυάται τη σταθερότητα και μπορεί να καταστήσει την Ελλάδα ισχυρή οικονομική δύναμη. Η πολιτική σταθερότητα είναι βασικό θεμέλιο της εξέλιξης και της ανάπτυξης μιας χώρας και η Ελλάδα την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Το διακύβευμα των εκλογών είναι σαφές. Ή θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω. Και η Ελλάδα θα συνεχίσει να βαδίζει μπροστά», τόνισε η κ. Χαλκιά για να συμπληρώσει:

«Κοιτώντας σας στα μάτια, δηλώνω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας. Στα όμορφα νησιά μας και στους κατοίκους τους. Θα είμαι εδώ για να ακούω τα προβλήματά σας και να δίνω λύσεις. Και ξέρω ότι με την αγάπη σας και την στήριξή σας θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη δύναμη που μου δίνετε, την υποστήριξή και την αγάπη σας που για μένα είναι πολύ σημαντική».

Την Ανθή Χαλκιά προσφώνησε η Δήμητρα Δονδώρου. Αμέσως μετά την ομιλία της, η υποψήφια βουλευτής έκανε ανοιχτό διάλογο με τον κόσμο πηγαίνοντας από τραπέζι σε τραπέζι, ευχαρίστησε όλους όσους την έχουν στηρίξει κατά τη διάρκεια της ζωής της, δέχθηκε συγκινητικές ευχές από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα στον εξωτερικό χώρο του συγκροτήματος.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Το μοιρολόι της Παναγίας και τα τραγούδια του Αϊ Γιώργη» Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει τριήμερο σεμινάριο και συναυλία παραδοσιακής μουσικής στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδή ασθενή από τη Σέριφο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε από το λιμάνι της Σερίφου στο λιμάνι της Σύρου,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Άμεση αντίδραση του Υπουργείου στην ερώτηση του Μ. Καφούρου για την ΔΟΥ Θήρας Σήμερα Παρασκευή 19η Απριλίου 2024, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Προμηθειών και Κτιριακών...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος: Παράσταση “Η Φάρμα των Ζώων” του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος Η Θεατρική ομάδα του Π.Σ «Αρχίλοχος» παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Πάρο, το διαχρονικό...