Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα της Ανθής Χαλκιά για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου

Φίλες και φίλοι,
 
Τα δεδομένα της κάλπης της 21ης  Μάϊου έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη  για σταθερότητα. Έδειξαν ότι οι πολίτες επιθυμούν μια αυτοδύναμη, ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με ορίζοντα το 2027.
 
Ωστόσο, παρά τo εντυπωσιακό αποτέλεσμα , δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πλέον κρίσιμες καθώς από αυτές θα προκύψει η επόμενη κυβέρνηση της χώρας.
 
Στις 25 Ιουνίου πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε  ένα ακόμη μήνυμα. Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή.
 
Ας συστρατευτούμε λοιπόν όλοι μαζί στο πλατύ κοινωνικό μέτωπο που εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Ας στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.
 
Γιατί η αυτοδυναμία είναι εθνική αναγκαιότητα. Γιατί οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις γίνονται μόνο από ισχυρές, αυτοδύναμες και σταθερές κυβερνήσεις.
 
Με την βοήθεια όλων σας θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε. Στις 25 Ιουνίου ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το μέλλον. Γιατί κάναμε πολλά, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Για μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη, ψηφιακή και ισχυρή.
 
Λαμβάνοντας ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό θα έχουμε μια ισχυρή εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Μέσα στην τετραετία που πέρασε είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβαλε την Ελλάδα σε αναπτυξιακή τροχιά.
 
Έτσι θα συνεχίσουμε, ακόμη πιο δυναμικά.  Για να πάμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά και μπροστά.
 
 
Με εκτίμηση,
 
Ανθή Χαλκιά
Υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Ακυρωμένη και η απογευματινή πτήση της Olympic Air – Προσγειώθηκε με δυσκολία η Sky Express Προβλήματα στην έλευση των αεροσκαφών στη Νάξο, δημιούργησαν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κύθνο Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κύθνου, για προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με τρεις (03) επιβαίνοντες, σε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το πέπλο της Αφρικάνικης σκόνης πάνω από τη Νάξο – Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Cyclades24 Καλυμμένη από ένα πέπλο αφρικανικής σκόνης ξύπνησε και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Επέστρεψε στην Αθήνα η πτήση της Olympic Air εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας Το δρόμο της επιστροφής προς το “Ελ. Βενιζέλος” από τη Νάξο,...